Κλοπ: «Θα παρακολουθούσα αυτό το ματς οπουδήποτε στον πλανήτη»

Κλοπ: «Σεβόμαστε τον ανταγωνισμό και τους αντιπάλους»
Photo Credits: INTIME

Όσα είπε ο Κλοπ για τον αγώνα με την Μάντσεστερ Σίτι

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η Λίβερπουλ επέστρεψε και βρίσκεται πλέον ένα βαθμό πίσω από τη Μάντσεστερ Σίτι, την οποία θα επισκεφτεί αύριο (25-11-23): «Χρειαζόμασταν να πάρουμε τους βαθμούς. Έπρεπε να αλλάξουμε και έπρεπε να βελτιωθούμε και αυτή ήταν μια πραγματική πρόκληση. Είχαμε κάνει σωστή προετοιμασία, το επόμενο καλοκαίρι θα είναι εντελώς διαφορετικό. Δουλέψαμε μαζί για να βρούμε τον εαυτό μας λίγο πιο γρήγορα. Για να δημιουργήσουμε μια νέα ομάδα και δυναμική, αυτό βοηθάει να ξεπεράσεις τις δυσκολίες. Χρειαζόμασταν τύχη και την είχαμε, οι παίκτες την αξίζουν και αυτό μας έδωσε κατεύθυνση, η εξέλιξη μας πηγαίνει προς τη σωστή κατεύθυνση», πρόσθεσε ο προπονητής της Λίβερπουλ., Γιούργκεν Κλοπ.

«Η Μάντσεστερ Σίτι είναι αυτή που είναι και είναι εξαιρετικά δυνατή και πρέπει να είμαστε όσο πιο δυνατοί γίνεται. Δεν είμαστε τέλειοι, είδαμε ότι, στο τελευταίο παιχνίδι της Premier League, έπρεπε να χάσουμε. Δεν ήμασταν καλοί, έκανα πολλές αλλαγές, ήταν πραγματικά δική μου ευθύνη, αλλά παρόλα αυτά δεν ήμασταν καλοί απέναντι στη Λούτον.

Πολλά παιχνίδια ήμασταν καλοί και αξίζαμε αυτό που πήραμε. Το ματς με τη Σίτι είναι απλώς ένα πολύ συναρπαστικό παιχνίδι, εγώ θα το παρακολουθούσα οπουδήποτε στον πλανήτη. Πρέπει να προετοιμαστούμε για αυτό σωστά και ξέρουμε ότι πρέπει να είμαστε στο καλύτερο δυνατό για να έχουμε μια ευκαιρία. Θα δούμε», συμπλήρωσε.

Στη συνέχεια τον ρώτησαν εάν στην Αγγλία το Λίβερπουλ εναντίον Σίτι, η μεγαλύτερη αντιπαλότητα στη χώρα: «Δεν ξέρω, πρέπει να ρωτήσετε τον κόσμο», απάντησε ο Κλοπ σε συνέντευξη Τύπου. «Από αθλητική άποψη, αυτός είναι ο πιο δύσκολος αγώνας εδώ και χρόνια», πρόσθεσε. «Είναι η πιο δυνατή ομάδα στον κόσμο τα τελευταία χρόνια».

Η Λίβερπουλ δεν έχει κερδίσει στο πρωτάθλημα τη Μάντσεστερ Σίτι από τον Νοέμβριο του 2015 (νίκη 4-1): «Το ρεκόρ μας στο Έτιχαντ δεν είναι υπέροχο! Είναι εξαιρετικά δυνατοί, τίποτα δεν θα μπορούσα να πω θα τους αποδυνάμωσε, διαφορετικά θα το επαναλάμβανα συνέχεια», συνέχισε ο Κλοπ. Αυτή τη σεζόν, «φαίνεται ότι έχουμε πλησιάσει λίγο περισσότερο στο επίπεδο της Μάντσεστερ Σίτι αλλά πρέπει να κερδίσουμε τις καθοριστικές μάχες στο γήπεδο».

Επιπλέον, σχετικά με την αφαίρεση 10 βαθμών της Έβερτον, ο Γιούργκεν Κλοπ είπε: «Δεν ήξερα το θέμα για να είμαι ειλικρινής. Δεν ήξερα ότι υπήρχε αφαίρεση βαθμών. Άκουσα ότι έκαναν έφεση και αυτό είναι όλο . Όλοι θα το έκαναν αυτό, μάλλον. Αυτό είναι το μόνο που μπορώ να πω για αυτό».

Εγκλήματα της ΑΕΚ στην Τούμπα, έχασε 3-2 | AEK Τalk 28/4/24 -Στ. Καζαντζόγλου (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X