Γκουαρδιόλα: «Είναι πιο πιθανό να μείνω αν πέσουμε στη League One, παρά αν πάρουμε το Champions League»

Γκουαρδιόλα: «Είναι πιο πιθανό να μείνω αν πέσουμε στη League One, παρά αν πάρουμε το Champions League»
Photo Credits: INTIME

Ο Πεπ Γκουαρντιόλα εξέφρασε την αφοσίωση του στην Μάντσεστερ Σίτι

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Πέπ Γκουαρντιόλα τόνισε πως είναι αφοσιωμένος στην Μαντσεστερ Σίτι, ακόμα κι αν εκείνη πέσει κατηγορία.

Η τιμωρία της Έβερτον έχει φέρει ξανά στο ποδοσφαιρικό προσκήνιο τις εκκρεμείς κατηγορίες της Μάντσεστερ Σίτι για 115 παραβιάσεις μεταξύ της εννιαετίας 2009-2018.

Σε συνέντευξη Τύπου εν όψει του ντέρμπι απέναντι στη Λίβερπουλ, ο Πεπ Γκουαρδιόλα ρωτήθηκε για το -10 των Ζαχαρωτών σε συνάρτηση με τις κατηγορίες των Πολιτών, με την απάντησή του πάντως, να είναι απόλυτα ξεκάθαρη.

«Δεν πρόκειται να πω ούτε μια λέξη για την Έβερτον, διότι δεν γνωρίζω τι πραγματικά έχει συμβεί. Είναι δύο εντελώς διαφορετικές περιπτώσεις, αυτή και η δική μας. Ξέρω ότι ο κόσμος λέει: “Γιατί δεν δικάζεται η Σίτι;”. Αλλά ας περιμένουμε λίγο. Δεν είναι το ίδιο. Η μια περίπτωση είναι πιο περίπλοκη», ανέφερε αρχικά.

Μάλιστα, στη συνέχεια δήλωσε πως ακόμα κι αν οι Σίτιζενς τιμωρούνταν με υποβιβασμό, εκείνος πιθανότατα δεν θα τους εγκατέλειπε.

«Με ρωτάτε λες και έχουμε ήδη τιμωρηθεί. Αυτή τη στιγμή είμαστε αθώοι. Πάντως, είναι πιο πιθανό να μείνω αν πέσουμε στη League One, παρά αν πάρουμε το Champions League», είπε ο Πεπ.

Η Ανάλυση του ΠΑΟΚ - ΑΕΚ από τον Άκη Ζήκο | AEK After 29/04/24 - Στ. Καζαντζόγλου
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X