Βέβαιη για την άφιξη του Αντσελότι η ομοσπονδία της Βραζιλίας

Βέβαιη για την άφιξη του Αντσελότι η ομοσπονδία της Βραζιλίας
Photo Credits: INTIME

Η ομοσπονδία της Βραζιλίας θεωρεί ότι ο νέος προπονητής της «Σελεσάο» θα είναι ο Κάρλο Αντσελότι

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Μπορεί το συμβόλαιο του Κάρλο Αντσελότι με τη Ρεάλ Μαδρίτης λήγει τον Ιούνιο του 2024 και οι Μαδριλένοι με τον Ιταλό προπονητή  να βρίσκονται σε συζητήσεις  για την ανανέωση της συνεργασίας τους, όμως η ομοσπονδία ποδοσφαίρου της Βραζιλίας (CBF) θεωρεί βέβαιη την άφιξη του Κάρλο Αντσελότι στον πάγκο της «Σελεσάο».

Ενώ ισπανικά ΜΜΕ σημειώνουν ότι το τελευταίο διάστημα ο Αντσελότι είναι πιο κοντά στην παραμονή του στην ισπανική πρωτεύουσα παρά στη μετακίνησή του στη Βραζιλία, η CBF εξακολουθεί βέβαιη ότι ο Ιταλός θα είναι ο νέος προπονητής της.

Αυτό διαβεβαιώνει η ιστοσελίδα “Goal” στη Βραζιλία, η οποία, επικαλούμενη πηγές από το CBF, εξηγεί ότι οι ιθύνοντες της βραζιλιάνικης ομοσπονδίας είναι πεπεισμένοι ότι ο Αντσελότι θα είναι ο νέος προπονητής από τον Ιούνιο του 2024.

Το ίδιο μέσο εξηγεί ότι η CBF θα συνεχίσει να κρατά τον Ντινίζ επικεφαλής της ομάδας ενόψει των φιλικών  αγώνων που θα δώσει η Βραζιλία τον ερχόμενο Μάρτιο με την Ισπανία και την Αγγλία.

Η Ρεάλ Μαδρίτης, από την πλευρά της, είναι πρόθυμη να ανανεώσει τον Αντσελότι, αν και θα εξαρτηθεί από τους τίτλους που θα κατακτήσει αυτή τη σεζόν, με κύριους στόχους το πρωτάθλημα και το Champions League.

Πάνος Λούπος: Στην Τούμπα έβαλε πέρυσι τις βάσεις, εκεί μπορεί φέτος να το τελειώσει
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X