Φαν Ντάικ: «Είμαι σε πολύ υψηλά στάνταρ και το απολαμβάνω»

Φαν Ντάικ: «Είμαι σε πολύ υψηλά στάνταρ και το απολαμβάνω»
Photo Credits: INTIME

«Το επίπεδο των εμφανίσεων μου την περασμένη σεζόν έπεσε κάτω από τα συνηθισμένα υψηλά στάνταρ μου» είπε ο αρχηγός της Λίβερπουλ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο αρχηγός της Λίβερπουλ, Βιρτζίλ φαν Ντάικ, είπε ότι το επίπεδο των εμφανίσεων του την περασμένη σεζόν έπεσε κάτω από τα συνηθισμένα υψηλά στάνταρ του, αλλά πιστεύει ότι επέστρεψε στα καλύτερά του αυτή τη σεζόν και είναι «σημαντικός» για την ομάδα του.

Ο 32χρονος, ο οποίος υπέστη  ρήξη πρόσθιου χιαστού συνδέσμου το 2020, είναι ένας από τους καλύτερους παίκτες για τη Λίβερπουλ αυτή τη σεζόν.

Αφού τερμάτισε πέμπτη στην Premier  League την περασμένη σεζόν, η Λίβερπουλ βρίσκεται μόλις ένα βαθμό πίσω από τη Μάντσεστερ Σίτι στην τρέχουσα σεζόν και αύριο (25-11-23) θα επισκεφτεί την ομάδα του Πεπ Γκουαρντιόλα.

«Πέρυσι είδαμε σκαμπανεβάσματα, καλά παιχνίδια και λιγότερο καλά παιχνίδια», δήλωσε ο Φαν Ντάικ στα βρετανικά μέσα ενημέρωσης.

«Είμαι σε πολύ υψηλά στάνταρ. Αυτό έχω δημιουργήσει και το απολαμβάνω. Αν δεν είναι έτσι, τότε κάτι δεν πάει καλά. Αλλά αισθάνομαι ότι είμαι σε καλή στιγμή σωματικά και ψυχικά και νιώθω ότι είμαι σημαντικός. Απλώς νιώθω πολύ καλά και θέλω να συνεχίσω. Για μένα το πιο σημαντικό είναι πώς νιώθω, τι νιώθουν οι συμπαίκτες μου για μένα και ειδικά ο προπονητής. Όλος ο θόρυβος από το εξωτερικό, είτε είναι πολύ καλός είτε πολύ κακός, δεν μπορείς να κάνεις τίποτα με αυτό», πρόσθεσε.

Ο Φαν Ντάικ αντικατέστησε τον Τζόρνταν Χέντερσον ως αρχηγός της Λίβερπουλ τον Ιούλιο, αφού ο Άγγλος μέσος εντάχθηκε στον σύλλογο της Σαουδικής Αραβίας Αλ Ετιφάκ: «Αυτό που προσπαθώ για κάθε παιχνίδι, αλλά και όλη τη σεζόν, είναι η συνέπεια, ότι η ομάδα μπορεί να βασίζεται σε μένα σε ένα συγκεκριμένο επίπεδο όλη την ώρα και φέτος σίγουρα εκτός γηπέδου με την αρχηγία, κάτι που απολαμβάνω και μαθαίνω ακόμα. Δεν είμαι τέλειος, αλλά το κάνω με τον δικό μου τρόπο και απολαμβάνω την πρόκληση».

Τάσος Καπετανάκος: «Το χάος της Τούμπας έχει υπεύθυνους – Στη χώρα που ανέχεται τον Λουτσέσκου είναι ντροπή να μιλάμε έτσι για τον Αλμέιδα» (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X