Χάμιλτον: Αρνείται επαφές με την Red Bull

Χάμιλτον: Αρνείται επαφές με την Red Bull

O Λούις Χάμιλτον βάζει τέλος στις φήμες που τον ήθελαν να συζητάει με την Red Bull

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Αυτή την εβδομάδα, είδαν το φως της δημοσιότητας πολλές φήμες, σύμφωνα με τις οποίες, ο Λούις Χάμιλτον βρίσκεται σε συζητήσεις με την Red Bull. Ο ίδιος τις διαψεύδει κατηγορηματικά.

Ο Χάμιλτον ξεκίνησε την τρέχουσα σεζόν χωρίς συμβόλαιο για το 2024 με τη Mercedes, με αποτέλεσμα να «φουντώσει» στα διεθνή ΜΜΕ η φημολογία ότι θα μπορούσε να αποχωρήσει από τη γερμανική ομάδα και να υπογράψει σε έναν από τους μεγαλύτερους ανταγωνιστές της. Όμως, ο επτάκις παγκόσμιος πρωταθλητής έβαλε τέλος σε αυτό το σενάριο, υπογράφοντας τον Σεπτέμβριο διετή επέκταση του συμβολαίου του, το οποίο λήγει πλέον στο τέλος του 2025. Μέσα στην εβδομάδα, ωστόσο, η “Daily Mail” δημοσίευσε δηλώσεις του Χόρνερ, σύμφωνα με τις οποίες ένα μέλος από την ομάδα που εκπροσωπεί τον Χάμιλτον ήρθε σε επαφή μαζί του αναφορικά με την πιθανότητα ο 38χρονος Βρετανός να οδηγήσει το 2024 το «μονοθέσιο» της Red Bull. Υπενθυμίζεται ότι στο παρελθόν είχαν δει το φως της δημοσιότητας δημοσιεύματα, σύμφωνα με τα οποία ο Χάμιλτον είχε μιλήσει με τη Ferrari, κάτι που ο πολύπειρος οδηγός αρνήθηκε νωρίτερα μέσα στη χρονιά.

Ερωτηθείς για τα σχόλια του Χόρνερ ενόψει του κυριακάτικου γκραν πρι του Άμπου Ντάμπι, με το οποίο «πέφτει η αυλαία» της σεζόν στη Φόρμουλα Ένα, ο Χάμιλτον είπε: «Δεν έχω προσεγγίσει τον Κρίστιαν. Δεν έχω μιλήσει στον Κρίστιαν για χρόνια και κανείς από την ομάδα μου δεν το έχει κάνει. Μίλησα με όλους, κανείς από την ομάδα μου δεν επικοινώνησε μαζί του. Όμως, αυτός είχε επικοινωνήσει μαζί μου για να συναντηθούμε στο τέλος της σεζόν. Κι εγώ του είπα: “Ελπίζω να είσαι καλά. Σου εύχομαι τα καλύτερα, συγχαρητήρια για μια καταπληκτική σεζόν έως τώρα κι ελπίζω ότι θα μπορέσω να ανταγωνιστώ μαζί σας στο εγγύς μέλλον”. Αυτό ήταν όλο. Επομένως, δεν είμαι πραγματικά σίγουρος, νομίζω ότι απλώς ανακατεύει τα πράγματα. Δεν υπάρχουν εμπιστευτικές συζητήσεις. Ξέρετε τον Κρίστιαν. Του αρέσουν αυτά τα πράγματα».

Στη συνέχεια ο Χάμιλτον υπογράμμισε ότι θα ήταν «περισσότερο από χαρούμενος» να ανταγωνιστεί τον (τρις παγκόσμιο πρωταθλητή της Red Bull) Μαξ Φερστάπεν με ένα ίδιο μονοθέσιο και ότι κάθε οδηγός θα ήθελε να οδηγήσει «για μια τόσο σπουδαία ομάδα ανθρώπων», αλλά ξεκαθάρισε πως αυτό δεν είναι το προσωπικό όνειρό του. «Νομίζω ότι η μετάβαση από ένα αυτοκίνητο που δεν είναι τόσο σπουδαίο σε ένα μονοθέσιο που παίρνει νίκες, από τη δική μου προοπτική, αυτό δεν είναι όνειρο. Το όνειρο είναι πάντα να ξεκινάς από εκεί που είμαστε εμείς και να “χτίζεις” την πορεία σου ως τις νίκες. Γι’ αυτό έμεινα στη Mercedes» επισήμανε.

Πάνος Λούπος: Στην Τούμπα έβαλε πέρυσι τις βάσεις, εκεί μπορεί φέτος να το τελειώσει
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X