Τβέντε: Έβγαλε περισσότερα λεφτά από τις μπύρες παρά από τις πωλήσεις παικτών

Τβέντε: Έβγαλε περισσότερα λεφτά από τις μπύρες παρά από τις πωλήσεις παικτών
Photo Credits: INTIME

Η Τβέντε γνωστοποίησε τα ποσά που εισέπραξε την προηγούμενη σεζόν με τα περισσότερα έσοδα να μην είναι από τις πωλήσεις παικτών

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η Τβέντε δημοσίευσε τα ετήσια κέρδη της της προηγούμενη σεζόν με τις… μπύρες να βρίσκονται στην κορυφή των εσόδων.

Οι πωλήσεις παικτών αποτελούν το απαραίτητο «καύσιμο» για την εύρυθμη λειτουργία των ποδοσφαιρικών συλλόγων, προκειμένου να μην υπάρχει έλλειμα στα ταμειακά αποθέματα του οργανισμού και το ισοζύγιο να είναι θετικό για να υπάρχει βιωσιμότητα.

Πάνω σε αυτό έχουν βασιστεί και ολόκληρα πρότζεκτ ποδοσφαιρικών ομάδων, οι οποίες με το να αγοράζουν φθηνά και να πουλάνε ακριβά έχουν φτιάξει το όνομά τους ως «selling club», στοχεύοντας στην μακροημέρευσή τους.

Στην Ολλανδία, τώρα, και συγκεκριμένα στην Τβέντε, τα στελέχη του συλλόγου παρά το γεγονός ότι έκλεισαν τον οικονομικό έλεγχο της αγωνιστικής περιόδου 2022/2023 με καθαρά κέρδη πέντε εκατομμυρίων ευρώ, το πέτυχαν με διόλου σύνηθες τρόπο.

Και αυτό γιατί μέσα από τα στοιχεία που γνωστοποίησε η ίδια η ομάδα, κανείς μπορεί να παρατηρήσει ότι η οικονομική βιωσιμότητα της ολλανδικής ομάδας βασίστηκε στην εστίαση και συγκεκριμένα στις μπύρες.

Τα έσοδα του συλλόγου της Eredivisie ανήλθαν σε 10,5 εκατ. ευρώ από την πώληση -κατά κύριο λόγο- μπυρών, την ώρα που τα χρήματα που μπήκαν στα ταμεία από την πώληση παικτών ήταν -μόλις- 3,7 εκατομμύρια ευρώ.

Εγκλήματα της ΑΕΚ στην Τούμπα, έχασε 3-2 | AEK Τalk 28/4/24 -Στ. Καζαντζόγλου (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X