Stoiximaview: Προγνωστικά και αναλύσεις Πέμπτη (23/11)

Stoiximaview: Προγνωστικά και αναλύσεις Πέμπτη (23/11)

Ανάλυση και προγνωστικά

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Πέμπτη σήμερα και οι επιλογές στο στοιχηματικό κουπόνι είναι λιγοστές. Η ομάδα του Stoiximaview ξεχώρισε τις δύο πιο hot αναμετρήσεις της ημέρας. Δείτε παρακάτω προγνωστικά και αναλύσεις.

Παναθηναϊκός – Βαλένθια (21:15): Ο Παναθηναϊκός μετράει αισίως τρεις συνεχόμενες νίκες στην Euroleague με αποτέλεσμα να βρεθεί με θετικό πρόσημο στην κατάταξη ύστερα από (περίπου) τρία χρόνια. Οι «πράσινοι» διανύουν περίοδο εξαιρετικής φόρμας, είναι σε ανοδική πορεία και από τη στιγμή που έχουν βάλει τον πήχη ψηλά, παιχνίδια όπως αυτό με τη Βαλένθια πρέπει να τα «καθαρίζουν» σχετικά εύκολα. Φυσικά για ένα ακόμα ματς θα απουσιάσουν οι Χουάντσο Ερνανγκόμεθ και Ιωάννης Παπαπέτρου, ενώ σε πολύ καλή κατάσταση φαίνεται να βρίσκεται ο Κέντρικ Ναν. Ένα επιπλέον επιθετικό «όπλο» στα χέρια του Αταμάν. Υπενθυμίζουμε ότι πέρυσι η Βαλένθια είχε φύγει με τη νίκη από το ΟΑΚΑ χάρη στο buzzer beater του Τζόουνς ωστόσο… άλλος ο περσινός Παναθηναϊκός και άλλος ο φετινός. Αναμένεται και πάλι πολύ κόσμος στο κλειστό του ΟΑΚΑ. Πολύ δύσκολα να «σπάσει» ο άσος με περισσότερους από 5.5 πόντους για λογαριασμό των «πρασίνων».

Δείτε το σημερινό κουπόνι

Παναθηναϊκός – Βαλένθια (21:15): Μπορεί η Βαλένθια να ξεκίνησε καλά τη σεζόν με 5-1 ρεκόρ στην Eurolague αλλά η συνέχεια έμελλε να ήταν τελείως διαφορετική. Όπως αποδείχθηκε εκ των υστέρων το -31 στο Μιλάνο από την Αρμάνι την… έριξε στα τάρταρα καθώς δεν μπόρεσε να «γευτεί» ξανά τη νίκη στην κορυφαία ευρωπαϊκή διασυλλογική διοργάνωση. Μέτρησε τρεις συνεχόμενες ήττες με αποτέλεσμα να έχει 5-4 ρεκόρ και να έχει να θυμάται την τελευταία της νίκη στην Euroleague πριν από 20 ημέρες επί της Άλμπα Βερολίνου εντός έδρας. Το μεγάλο πρόβλημα για τον Άλεξ Μουμπρού ακούει στο όνομα του τραυματία Τζάρεντ Χάρπερ, ένας παίκτης ο οποίος σε τέσσερις συμμετοχές τη φετινή σεζόν έχει κατά μέσο όρο 8.8 πόντους με 36% στα τρίποντα ανά 16 λεπτά συμμετοχής. Ουσιαστικά θα απουσιάσει ένας παίκτης του δεύτερου rotation που ερχόταν από τον πάγκο. Δύσκολα να κρατήσει και το στοιχηματικό χάντικαπ των 5.5 πόντων για το «διπλό».

Η εκτίμηση του αγώνα

ΦΟΡΤΑΛΕΖΑ – ΜΠΟΤΑΦΟΓΚΟ (00:00): Η Φορταλέζα τον τελευταίο ένα μήνα και κάτι παραπαίει και δεν σηκώνει κεφάλι με τίποτα, με αποτέλεσμα να χάσει και έναν πολύ σημαντικό τίτλο, αυτόν του Κόπα Σουνταμερικάνα. Στα τελευταία 8 παιχνίδια της (ο τελικός και 7 πρωταθλήματος), έχει μόλις έναν βαθμό και αυτόν πριν από τρεις αγωνιστικές όταν ήρθε ισόπαλη με 1-1 στην έδρα της Ατλέτικο Παραναένσε. Η απογοήτευση είναι έντονη, ενώ πλέον βρίσκεται στην 12η θέση με 43 βαθμούς σε 33 παιχνίδια. Θέλει νίκη επί της Μποταφόγκο για να ανασάνει και να πατήσει γερά ξανά στα πόδια της. Το γήπεδο θα είναι κατάμεστο. Προέρχεται από ήττα με 1-0 στην έδρα της από την Κροζέιρο. Αξίζει να σημειωθεί πως στην αναμέτρηση του πρώτου γύρου στην έδρα της Μποταφόγκο ηττήθηκε εύκολα με 2-0. Δύο απουσίες έχει η Φορταλέζα για την αναμέτρηση με την Μποταφόγκο εντός έδρας, καθώς δεν υπολογίζει στους τραυματίες Χέρκουλες και Ζανοτσέλο.

Βασική στρατηγική Blackjack

ΦΟΡΤΑΛΕΖΑ – ΜΠΟΤΑΦΟΓΚΟ (00:00): H Μποταφόγκο από την άλλη έχει καταφέρει σε έναν γύρο μέσο (και λιγότερο) να ρίξει την… καρδάρα με το γάλα και πλέον να μην έχει την τύχη στα χέρια της. Μετά από τον μαγικό πρώτο γύρο και το +15 στην κορυφή πλέον είναι στην 2η θέση με 60 βαθμούς, στο -2 από την Παλμέιρας, αλλά με ματς λιγότερο. Προέρχεται από ένα αδικαιολόγητο σερί 6 αγώνων χωρίς νίκη με 4 ήττες και μάλιστα κόντρα σε ομάδες που είναι στις πρώτες 5 θέσεις. Οι δύο εντός έδρας με 4-3 από Παλμέιρας και Γκρέμιο και μάλιστα με ανατροπές πόνεσαν πολύ. Αν νικήσουν το εξ αναβολής με την Φορταλέζα θα είναι ξανά στην κορυφή και θεωρητικά στις τελευταίες 4 αγωνιστικές θα κρατάει την τύχη στα χέρια της. Σταθερά απουσιάζουν εδώ και πολύ καιρό από τις υποχρεώσεις της Μποταφόγκο οι τραυματίες Πάτρικ Ντε Πάουλα και Ράφαελ.

Η εκτίμηση του αγώνα

Το  StoiximaView σας προσφέρει καθημερινές αναλύσεις ποδοσφαίρουΠρογνωστικά ποδοσφαίρου, αλλά και κορυφαίες αναλύσεις σε μπάσκεττένις και NBA.

Εγκλήματα της ΑΕΚ στην Τούμπα, έχασε 3-2 | AEK Τalk 28/4/24 -Στ. Καζαντζόγλου (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X