Ο Διαμαντόπουλος διαιτητής στο ΠΑΣ Γιάννινα - ΑΕΚ, επέστρεψαν στους ορισμούς Τσαγκαράκης και Φωτιάς

Ο Διαμαντόπουλος διαιτητής στο ΠΑΣ Γιάννινα - ΑΕΚ, επέστρεψαν στους ορισμούς Τσαγκαράκης και Φωτιάς
Photo Credits: INTIME

Ο Αριστομένης Διαμαντόπουλος ορίστηκε στο παιχνίδι της ΑΕΚ στους Ζωσιμάδες

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Γνωστοί έγιναν οι διαιτητές για τα παιχνίδια της 12ης αγωνιστικής της Stoiximan Super League με τον Αριστομένη Διαμαντόπουλο να ορίζεται για το ματς της ΑΕΚ με τον ΠΑΣ Γιάννινα στους Ζωσιμάδες.

Ο Διαμαντόπουλος θα έχει επόπτες τους Ψάρρη-Τριανταφύλλου, 4ο τον Μαλούτας, VAR τον Μανούχο και AVAR τον Μεϊντανά.

Παράλληλα, στους ορισμούς επέστρεψαν ο Βασίλης Φωτιάς και ο Πέτρος Τσαγκαράκης που είχαν μπει στο «ψυγείο» μετά την αισχρή διαιτησία στο ματς της ΑΕΚ με την Κηφισιά πριν μερικές εβδομάδες στο γήπεδο της Καισαριανής όταν δεν έδωσαν καθαρό πέναλτι σε ανατροπή του Λιβάι Γκαρσία στα τελευταία λεπτά του αγώνα. Ο Τσαγκαράκης θα είναι VAR στο Λαμία-Ατρόμητος και ο Φωτιάς θα είναι 4ος στο ίδιο ματς.

Η ΚΕΔ όρισε ξένο ρέφερι και συγκεκριμένα Πορτογάλο στην αναμέτρηση του “Κλ.Βικελίδης” ανάμεσα σε Άρη και Παναθηναϊκό. Ο λόγος για τον 31χρονο Γκουστάβο Κορέια, ο οποίος ανήκει στη 2η κατηγορία της UEFA και πέρυσι είχε βρεθεί ξανά στο ίδιο γήπεδο για το Άρης-ΑΕΚ 0-2 της κανονικής διάρκειας. Βοηθοί του θα είναι οι συμπατριώτες του Τιάγκο κόστα, Ρουΐ Τεϊσέιρα, 4ος ο Τσιάρας και στο VAR ο επίσης γνώριμος Μπρούνο Εστέβες με τον Νικολακάκη.

Από εκεί και πέρα το Ολυμπιακός-Παναιτωλικός θα σφυρίξει ο Περράκης (VAR ο Παπαδόπουλος), το ΠΑΟΚ-Πανσερραϊκός ο Κατσικογιάννης (VAR ο Πολυχρόνης)

Αναλυτικά οι διαιτητές της 12ης αγωνιστικής

Παρασκευή, 24/11

  • 18.15 OΦΗ – Βόλος: Διαιτητής: Ανδριανός, Βοηθοί: Κωσταράς, Πετρόπουλος, 4ος: Ματσούκας, VAR: Ζαμπαλάς, AVAR: Σπυρόπουλος.

Σάββατο, 25/11

  • 17.30 Ολυμπιακός – Παναιτωλικός: Διαιτητής: Περράκης, Βοηθοί: Aπτόσογλου, Καραλής, 4ος: Τσέτσιλας , VAR: Παπαδόπουλος, AVAR: Νικολαϊδης.
  • 19.30 ΠΑΟΚ – Πανσερραϊκός: Κατσικογιάννης, Βοηθοί: Κούλα, Βεργέτης, 4ος: Πουλικίδης, VAR: Πολυχρόνης , AVAR: Χριστάκογλου.

Κυριακή, 26/11

  • 16.00 Κηφισιά – Αστέρας Τρίπολης: Διαιτητής: Τσακαλίδης, Βοηθοί: Παπαδάκης, Κομισοπούλου , 4ος: Βάτσιος , VAR: Παπαπέτρου , AVAR: Φωτόπουλος
  • 17.00 ΠΑΣ Γιάννινα – ΑΕΚ: Διαιτητής: Διαμαντόπουλος, Βοηθοί: Ψάρρης, Τριανταφυλλου, 4ος: Μαλούτας, VAR: Μανούχος , AVAR: Μεϊντανάς.
  • 19.30 Λαμία – Ατρόμητος: Διαιτητής: Βεργέτης, Βοηθοί: Στεφανής, Κορώνας, 4ος: Φωτιάς, VAR: Τσαγκαράκης, AVAR:Σαμοϊλης.
  • 20.30 Άρης – Παναθηναϊκός: Διαιτητής: Κορέια , Βοηθοί: Τιάγκο, Tεϊξέιρα, 4ος: Τσιάρας, VAR: Εστέβες , AVAR: Nικολακάκης.

Σταμάτης Βούλγαρης: Τα «ρεπορτάζ» που ξεφτιλίστηκαν σε χρόνο dt
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X