ΑΕΚ: Εκτός ο Λιβάι Γκαρσία με ΠΑΣ Γιάννινα - Συνεχίζει συντηρητικά μετά το νέο του πρόβλημα, αγωνία για Μπράιτον

ΑΕΚ: Εκτός ο Λιβάι Γκαρσία με ΠΑΣ Γιάννινα - Συνεχίζει συντηρητικά μετά το νέο του πρόβλημα, αγωνία για Μπράιτον
Photo Credits: INTIME

Εντοπίστηκε το πρόβλημα που ταλαιπώρησε τον Λιβάι Γκαρσία

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Το πρόβλημα που ταλαιπώρησε τον Λιβάι Γκαρσία και επέστρεψε εσπευσμένα από τις υποχρεώσεις του με τον Τρινιντάντ και Τομπάγκο, εντοπίστηκε έπειτα από απεικονιστικό έλεγχο στον οποίο εντοπίστηκε.

Και τα νέα δεν είναι καλά…

Μάλιστα, οι εξετάσεις του 26χρονου επιθετικού που έχει ταλαιπωρηθεί για ένα μεγάλο διάστημα ως τώρα στη σεζόν δεν έχει καμιά σχέση με το χτύπημα που είχε δεχθεί στο ματς με την Μαρσέιγ για τους ομίλους του Europa League. Ενώ, το εν λόγω πρόβλημα δεν αφορά ούτε και τα σημεία που αντιμετώπισε μυϊκούς τραυματισμούς το προηγούμενο διάστημα μέσα στην τρέχουσα αγωνιστική περίοδο.

Όσον αφορά στις προπονήσεις της ΑΕΚ στα Σπάτα, θα συνεχίσει συντηρητικά και η κατάστασή του θα επανεκτιμηθεί τις επόμενες μέρες από το ιατρικό τιμ της Ένωσης.

Δεδομένη μοιάζει η απουσία του στο ματς με τον ΠΑΣ Γιάννινα την Κυριακή στα Ιωάννινα, ενώ αγωνία επικρατεί στις τάξεις των «κιτρινόμαυρων» σχετικά με την ετοιμότητά του ενόψει του πολύ σημαντικού αγώνα με την Μπράιτον την επόμενη Πέμπτη στην Αγιά Σοφιά – OPAP Arena για την 5η αγωνιστική των ομίλων του Europa League.

Οι πρώτες εκτιμήσεις αναφέρουν πως το πιθανότερο σενάριο είναι να μην δώσει το «παρών» στον αγώνα με την αγγλική ομάδα στην Αγγλία. Οπότε θα έχουμε απουσία δύο εβδομάδων και το επόμενο ματς είναι με τον Άρη στη Νέα Φιλαδέλφεια τη Δευτέρα 4 Δεκεμβρίου.

Πάνος Λούπος: Στην Τούμπα έβαλε πέρυσι τις βάσεις, εκεί μπορεί φέτος να το τελειώσει
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X