Κουέστα: «Στόχος για εμάς το Κύπελλο, το ονειρευόμαστε χρόνια» (VIDEO)

Κουέστα: «Στόχος για εμάς το Κύπελλο, το ονειρευόμαστε χρόνια» (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Ο Χούλιαν Κουέστα αναφέρθηκε στα παιχνίδια Κυπέλλου που έχει να δώσει ο Άρης απέναντι στην ΑΕΚ, για το Κύπελλο Ελλάδος

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Χούλιαν Κουέστα έδωσε συνέντευξη στο κανάλι του Άρη στο Youtube και αναφέρθηκε στην αναμέτρηση με την ΑΕΚ, ενώ τόνισε πως το Κύπελλο Ελλάδος αποτελεί στόχος.

Αρχικά αναφέρθηκε στη νίκη επί του Βόλου και στη διακοπή του πρωταθλήματος: «Το διπλό στον Βόλο ήταν μία σημαντική νίκη νοοτροπίας για την ομάδα, Έχουμε αποδείξει ότι υπάρχουν ποδοσφαιριστές που περιμένουν την ευκαιρία τους, έχουμε ένα καλό σύνολο. Η διακοπή μας βοήθησε να δουλέψουμε, έχουμε χάσει βαθμούς που δεν ήταν στο πρόγραμμα. Δυστυχώς με τους τραυματισμούς δεν μπορέσαμε να δείξουμε το κανονικό μας πρόσωπο. Τώρα με τις επιστροφές, μετά από αυτή τη διακοπή, πιστεύω ότι θα δείξουμε μια σταθερότητα και θα πάμε πολύ καλύτερα».

Για τα ντέρμπι που ακολουθούν και το Κύπελλο σχολίασε:

«Κάθε ποδοσφαιριστής στα ντέρμπι, θέλει να παίζει και να αποδεικνύει τις δυνατότητές του. Η ομάδα πρέπει να έχει το μυαλό της στο 100%. Οπωσδήποτε τα δύο παιχνίδια για το Κύπελλο, είναι σημαντικά, το κύπελλο για μας είναι στόχος, το ονειρευόμαστε πολλά χρόνια, υπάρχει όμως ακόμη χρόνος για αυτό».

 

Τέλος για τον κόσμο είπε: «Ο κόσμος θα είναι εκεί, η συμβολή του στο παιχνίδι μας είναι πολύ σημαντική».

Βαγγέλης Αρναούτογλου: Δείτε πόσους ασύδοτους, πόσα ελεεινά φίδια έχουμε απέναντί μας
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X