Τι παίζουμε σήμερα - Προγνωστικά Ευρωλίγκα (23/11)

Τι παίζουμε σήμερα - Προγνωστικά Ευρωλίγκα (23/11)

Με πέντε αγώνες συνεχίζεται σήμερα η αγωνιστική δράση στην Ευρωλίγκα και τα προγνωστικά του Betone βγάζουν καλά σημεία

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Βιλερμπάν – Μπάγερν 21:00

Στο νέο της γήπεδο θα υποδεχθεί από την Μπάγερν η Βιλερμπάν, η οποία στην περασμένη διπλή αγωνιστική μέτρησε μια νίκη και μια ήττα εκτός και εντός έδρας αντίστοιχα. Ο Ντε Κολό έχασε το τελευταίο παιχνίδι πρωταθλήματος, στο οποίο η Βιλερμπάν πανηγύρισε εκτός έδρας νίκη και θα απουσιάσει και από το σημερινό ματς. Από μια νίκη και μια ήττα προέρχεται και η Μπάγερν στην περασμένη διπλή αγωνιστική ενώ εντός συνόρων δεν είχε πρόβλημα απέναντι στην Λούντβιγκσμπουργκ. Εξαιρετικά αμφίβολη η συμμετοχή του Ομπστ.

Προγνωστικό στοιχήματος: Πάει για νίκη σε εορταστικό κλίμα η Βιλερμπάν. Θα επιδιώξει να τρέξει και το Over 158,5 πόντους σε απόδοση 1.91 έχει αξία.

Μακάμπι Τελ Αβίβ – Μπαρτσελόνα 21:05

Όσο δεν έχει παιχνίδια εντός συνόρων λόγω της εμπόλεμης κατάστασης, θα δυσκολεύεται να βρει ρυθμό. Η Μακάμπι Τελ Αβίβ μέτρησε μια ήττα και μια νίκη στην περασμένη διπλή αγωνιστική και συνεχίζει να χρησιμοποιεί ως έδρα το Βελιγράδι. Η Μπαρτσελόνα δεν βρίσκεται στα καλύτερά της, κάτι που φάνηκε στις ήττες από Μπασκόνια και Μούρθια για Ευρωλίγκα και ACB αντίστοιχα.

Προγνωστικό στοιχήματος: Θα πάμε με ρίσκο στον άσο αφού η Μπαρτσελόνα δείχνει να μην πατάει καλά.

Διαβάστε περισσότερα

AEK Τalk 13/5/24 -Στ. Καζαντζόγλου | enwsi.gr
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X