Πογιέτ: «Περιμένω να μου ανανεώσουν το συμβόλαιο και να αρχίσω να μιλάω ελληνικά»

Πογιέτ: «Περιμένω να μου ανανεώσουν το συμβόλαιο και να αρχίσω να μιλάω ελληνικά»
Photo Credits: INTIME

Για την παρουσία του στην Ελλάδα, αλλά και για το θέμα του συμβολαίου του μίλησε στην ΕΡΑ Σπορ o ομοσπονδιακός τεχνικός, Γκουστάβο Πογιέτ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Γκουστάβο Πογιέτ μίλησε στην ΕΡΑ ΣΠΟΡ και την εκπομπή «Τελευταία Σελίδα», μιλώντας όχι μόνο για την Εθνική Ελλάδας, αλλά και για την ΑΕΚ και τη ζωή στην Ελλάδα.

Ο έμπειρος τεχνικός επισήμανε για:

Το εάν συμφωνεί στη φράση ‘τέλος καλό όλα καλά’ και τον χαρακτήρα του: Συμφωνώ απόλυτα και ελπίζω να πάνε όλα καλά τον Μάρτιο. Όχι, δεν θα άλλαζα τίποτα από τον εαυτό μου. Ο μόνος που λέω ‘όχι’ είμαι εγώ. Το ‘όχι’ είναι όχι. Δεν αλλάζει.

Το επιτελείο του στο ματς με τη Γαλλία: Ήταν μια ευκαιρία να δω το staff μου. Το αποτέλεσμα ήταν πολύ καλό.

Το εάν έπαιξαν και για αυτόν οι παίκτες του: Θέλω να πιστεύω ότι έπαιξαν – και – για μένα (οι παίκτες του). Από τη συνάντηση που είχαμε και τη σχέση που έχουμε αναπτύξει πιστεύω ότι έπαιξαν για μένα.

Τη σύνδεση της Ελλάδας με την Ουρουγουάη: Όπως ζείτε έντονα εδώ τα ντέρμπι τα ζούμε και στην Ουρουγουάη. Με ντέρμπι όπως της Νασιονάλ με την Πενιαρόλ. Πάντα ένιωθα ότι θα γυρνούσα στην Ελλάδα. Μου ταιριάζει πολύ το ελληνικό ποδόσφαιρο.

Την ΑΕΚ: Το λάθος που έκανα (στην ΑΕΚ) ήταν να είμαι πολύ Βρετανός. Πολύ επαγγελματίας. Πριν καν τελειώσει το συμβόλαιό μου είχα ενημερώσει ότι θα αποχωρήσει και αυτό δεν άρεσε στο boss (αφεντικό). Είχαμε κάνει διαπραγματεύσεις αλλά απείχαμε πολύ. Είχα μία πολύ αγγλική άποψη. Είχα επικοινωνήσει νωρίτερα στον σύλλογο ότι θα αποχωρήσω. Αυτό τώρα δεν το κάνω. Έχω συμβόλαιο μέχρι τον Μάρτιο. Σίγουρα είναι και κάποια πράγματα ιδιωτικά.

Το εάν θα γύριζε στην ΑΕΚ: Δεν το ξέρω (εάν θα γυρίσει κάποτε στην ΑΕΚ επειδή η Εθνική παίζει στην OPAP Arena). Γιατί για παράδειγμα εμένα η πρώτη μου πρόταση ήταν να παίξουμε στη Λεωφόρο. Όταν το είπα τότε μου είπαν την ιστορία με τον Ότο. Είμαστε πολύ ευχαριστημένοι με το γήπεδο αλλά θα θέλαμε και το πέταλο ανοιχτό. Τώρα γνωρίζω κάποια πράγματα περισσότερο.

Το κατά πόσον η σύζυγός του ήταν θετική στην επιστροφή στην Ελλάδα: Η γυναίκα μου μου είπε 100% ‘πάμε στην Ελλάδα’ αλλά με έναν όρο: ‘πάμε στη Γλυφάδα’. Είναι ένα μέρος που θα μου άρεσε να μείνω για όλη μου τη ζωή. Όλη η γειτονιά με φωνάζει κόουτς. Μετά τον Βόλο μου έλεγαν όλοι ‘ο προπονητής της Εθνικής ομάδας’.

Την εξέλιξή του: Ναι, είμαι πιο ώριμος και πιο σοφός. Περιμένω να μου ανανεώσουν το συμβόλαιο και να αρχίσω να μιλάω ελληνικά. Η πρώτη λέξη που έμαθα στην Ελλάδα ήταν ‘αύριο’.

Εγκλήματα της ΑΕΚ στην Τούμπα, έχασε 3-2 | AEK Τalk 28/4/24 -Στ. Καζαντζόγλου (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X