Αργεντινή: Tο προπονητικό επιτελείο δεν έχει λάβει το χρηματικό μπόνους από την κατάκτηση του Mundial!

Αργεντινή: Tο προπονητικό επιτελείο δεν έχει λάβει το χρηματικό μπόνους από την κατάκτηση του Mundial!
Photo Credits: INTIME

Σκάνδαλο στην Αργεντινή, το προπονητικό επιτελείο δεν έχει λάβει το χρηματικό μπόνους από την κατάκτηση του Mundial

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Σχεδόν ένα χρόνο μετά την κατάκτηση του Παγκοσμίου Κυπέλλου, το προπονητικό επιτελείο της Αργεντινής δεν έχει λάβει το χρηματικό μπόνους από την ποδοσφαιρική Ομοσπονδία.

Η Αργεντινή κατέκτησε το τρίτο Παγκόσμιο Κύπελλο της ιστορίας της στο Κατάρ, παρόλα αυτά το τεχνικό επιτελείο της Αλμπισελέστε δεν έχει λάβει ακόμα το χρηματικό μπόνους από την Ομοσπονδία της χώρας.

Ο Αργεντινός δημοσιογράφος, Λέο Παραδίσο, αποκάλυψε πως ο Λιονέλ Σκαλόνι και οι βοηθοί του δεν έχουν λάβει, σχεδόν ένα χρόνο μετά την κατάκτηση του Mundial, το χρηματικό μπόνους που τους αναλογεί, από την ποδοσφαιρική ομοσπονδία της Αργεντινής.

Αρκετά δημοσιεύματα συνδέουν αυτό το γεγονός με τις πρόσφατες δηλώσεις του Λιονελ Σκαλόνι, μετά την αναμέτρηση κόντρα στη Βραζιλία, ο οποίος άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να αποχωρήσει από τον πάγκο της Αλμπισελέστε.

Πάνος Λούπος: Στην Τούμπα έβαλε πέρυσι τις βάσεις, εκεί μπορεί φέτος να το τελειώσει
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X