Κάλενς για τη δύσκολη στιγμή που βιώνει η Εθνική Περού: «Δεν το έχουμε συνηθίσει»

Κάλενς για τη δύσκολη στιγμή που βιώνει η Εθνική Περού: «Δεν το έχουμε συνηθίσει»
Photo Credits: INTIME

Τι δήλωσε ο αμυντικός της ΑΕΚ και του Περού, Αλεξάντερ Κάλενς μετά την ισοπαλία με τη Βενεζουέλα

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Για το κακό ξεκίνημα της Εθνικής ομάδας του Περού στα προκριματικά του Mundial μίλησε στα τοπικά ΜΜΕ μετά την ισοπαλία με τη Βενεζουέλα ο αμυντικός της ΑΕΚ, Αλεξάντερ Κάλενς.

Το Περού έχει μόνο δύο βαθμούς τα πρώτα έξι παιχνίδια και βρίσκεται στην τελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα. Αυτό το γνωρίζει ο Αλεξάντερ Κάλενς και έδειξε τη λύπη του για τη δύσκολη στιγμή που βιώνει.

«Η αλήθεια είναι ότι είμαστε τελευταίοι και σε κανέναν δεν αρέσει να είναι έτσι γιατί δεν το έχουμε συνηθίσει. Ο τρόπος που μας μένει, είναι να εξέλθουμε απ’ αυτό το αδιέξοδο, να μείνουμε ενωμένοι και να δουλέψουμε», είπε διεθνής αμυντικός μετά το τέλος του αγώνα με τη Βενεζουέλα.

Όσο για την ισοπαλία με τη Βενεζουέλα, ο Κάλενς επισήμανε: «Βλέπω τα πρόσωπα των συμπαικτών μου και ξέρω ότι έδωσαν τα πάντα. Το παιχνίδι τελείωσε, τους είδα όλους και τα μάτια τους μου έλεγαν ότι τα έδωσαν όλα. Αφού η κατάσταση είναι άσχημη, τα βλέπουν όλα έτσι. Πρέπει να δουλέψουμε, έχουμε πολύ χρόνο να ξανασκεφτούμε», πρόσθεσε.

Βαγγέλης Αρναούτογλου: Δείτε πόσους ασύδοτους, πόσα ελεεινά φίδια έχουμε απέναντί μας
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X