Η θέση της ΕΠΟ για τη φάση του Κομάν: «Είναι απόφαση της UEFA να μην χρησιμοποιείται από κανέναν στις Εθνικές το goal line technology»

Η θέση της ΕΠΟ για τη φάση του Κομάν: «Είναι απόφαση της UEFA να μην χρησιμοποιείται από κανέναν στις Εθνικές το goal line technology»
Photo Credits: INTIME

Η θέση της ΕΠΟ για τη φάση του Κομάν και το goal line technology

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Οι άνθρωποι της ΕΠΟ ρωτήθηκαν σχετικά για τα παράπονα των Γάλλων ως προς τη φάση του Κομάν και διευκρίνισαν πώς πρόκειται για θέμα και απόφαση της UEFA.

Από την ΕΠΟ υπήρξε επισήμανση / διευκρίνιση επί των παραπόνων των Γάλλων για την έλλειψη του goal line technology στη φάση του Κομάν όπου φάνηκε η μπάλα να βρήκε 2 φορές το δοκάρι και οι Γάλλοι θεώρησαν – και θεωρούν ακόμα φυσικά – πώς η μπάλα πέρασε τη γραμμή. Στην ΕΠΟ έπειτα από σχετική ερώτηση τοποθετήθηκαν ως εξής:

«Δεν χρησιμοποιείται πουθενά σε επίπεδο Εθνικών ομάδων το goal line technology. Είναι απόφαση της UEFA να μην χρησιμοποιείται από κανέναν σε επίπεδο Εθνικών. Ακόμα και οι Ομοσπονδίες που χρησιμοποιούν την τεχνολογία αυτή στα Πρωταθλήματά τους απαγορεύονται να τη χρησιμοποιούν στους αγώνες των Εθνικών».

Πάνος Λούπος: Στην Τούμπα έβαλε πέρυσι τις βάσεις, εκεί μπορεί φέτος να το τελειώσει
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X