Αυτόν θέλει στη θέση του Μπακασέτα η Τράμπζονσπορ - To plan b των Τούρκων αν φύγει ο «Μπάκα»

Αυτόν θέλει στη θέση του Μπακασέτα η Τράμπζονσπορ - To plan b των Τούρκων αν φύγει ο «Μπάκα»
Photo Credits: INTIME

Η Τράμπζον έχει έτοιμο το plan b σε περίπτωση αποχώρησης του Μπακασέτα από την ομάδα

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η Τράμπζονσπορ φαίνεται πως προετοιμάζεται για το «διαζύγιο» με τον Τάσο Μπακασέτα και όπως προκύπτει από τα ρεπορτάζ στην Τουρκία έχει βρει τον αντικαταστάτη του στην Ιταλία.

Ας πάρουμε, όμως, τα πράγματα ένα-ένα… Η Τράμπζονσπορ έκανε πρόταση ανανέωσης στον «Μπάκα» με βελτιωμένες αποδοχές. Ο αρχηγός της Εθνικής, όμως, φαίνεται πως απάντησε αρνητικά όχι για οικονομικούς, αλλά για αγωνιστικούς λόγους. Φέρεται να είπε «όχι», διότι αναζητεί μία νέα πρόκληση στην καριέρα του. Βέβαια, οι «μπορντομαβιλέρ» δεν έχουν εγκαταλείψει την υπόθεση και ποντάρουν στην παρουσία του προπονητή, Αμπντουλάχ Αβτζί.

Ο τεχνικός της Τράμπζονσπορ που την είχε οδηγήσει στο πρωτάθλημα, έχει εξαιρετικές σχέσεις με τον Μπακασέτα και αναμένεται τις επόμενες μέρες να συναντηθεί μαζί του για να τον μεταπείσει. Ωστόσο ο τουρκικός σύλλογος προετοιμάζεται και για το αν προκύψει «διαζύγιο».

Ο Davy Klaassen Voices στην Τραμπζονσπόρ!  Αποχωρεί από την ομάδα ο Αναστάισος Μπακασέτας;

Εάν, λοιπόν, δεν επιτευχθεί το επιθυμητό αποτέλεσμα από αυτή τη συνάντηση, η Τράμπζονσπορ θα θέσει αμέσως σε εφαρμογή το Plan B.

Και ποιο είναι αυτό το plan b; Ο αντικαταστάτης του Μπακασέτα. Και μάλιστα έγινε γνωστό ότι το πρώτο όνομα που θεωρείται ότι θα αντικαταστήσει τον Μπακασέτα είναι ο Κλάασεν. Ο Ολλανδός σταρ ήταν στην ατζέντα των Τούρκων και κατά τη διάρκεια της καλοκαιρινής μεταγραφής. Ωστόσο η μεταγραφή δεν έγινε ποτέ. Ο 30χρονος άσος πήγε στην Ίντερ, αλλά δεν πολυπαίζει και η Τράμπζονσπορ θα προσπαθήσει να τον πάρει.

Τάσος Καπετανάκος: «Το χάος της Τούμπας έχει υπεύθυνους – Στη χώρα που ανέχεται τον Λουτσέσκου είναι ντροπή να μιλάμε έτσι για τον Αλμέιδα» (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X