Βόλος: Έμεινε με έναν τερματοφύλακα η Θεσσαλική ομάδα, ρήξη μηνίσκου ο Σίμος Παπαδόπουλος

Βόλος: Έμεινε με έναν τερματοφύλακα η Θεσσαλική ομάδα, ρήξη μηνίσκου ο Σίμος Παπαδόπουλος
Photo Credits: INTIME

Άλλη μια απώλεια για την ομάδα του Βόλου η οποία έμεινε με έναν τερματοφύλακα, αφού έχασε και τον Σίμο Παπαδόπουλο από τραυματισμό στο γόνατο

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Δεν ξεκίνησε καλά η εποχή  Άνχελ Λόπεθ στον πάγκο του Βόλου, αφού ο Ισπανός είδε τον Σίμο Παπαδόπουλο να αποχωρεί από τη προπόνηση της Δευτέρας (20/11) με τραυματισμό, με τις εξετάσεις του να δείχνουν ότι πρόκειται για ρήξη μηνίσκου.

Αυτή είναι η δεύτερη απώλεια της θεσσαλικής ομάδας σε αυτή τη θέση, αφού στα μέσα του Οκτωβρίου έχασε και τον βασικό της πορτιέρε, Μάριο Σιαμπάνη, με ρήξη χιαστού, πάλι κατά τη διάρκεια προπόνησης.

Πλέον, ο Λόπεθ θα έχει να υπολογίζει μόνο στις υπηρεσίες του Ίβαν Κόστιτς για να υπερασπιστεί την εστία του Βόλου, ενώ με τη μεταγραφική περίοδο του χειμώνα να απέχει κάτι παραπάνω από έναν μήνα, θα χρειαστεί να προωθηθεί κάποιος τερματοφύλακας από την Κ19 του συλλόγου.

ENWSI TV: Tο ΑΕΚ talk για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό με Καζαντζόγλου και Τσίλη (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X