Η Ίντερ Μαϊάμι διαψεύδει το φιλικό... Μέσι-Ρονάλντο

Η Ίντερ Μαϊάμι διαψεύδει το φιλικό... Μέσι-Ρονάλντο
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η διοίκηση της Ίντερ Μαϊάμι διέψευσε ότι έχει δεσμευθεί να συμμετάσχει σε τουρνουά στην Σαουδική Αραβία τον προσεχή Φεβρουάριο, αντίθετα με σχετική ανακοίνωση των διοργανωτών του τουρνουά.

«Σήμερα έγινε μια ανακοίνωση που αναφέρει ότι η Ιντερ Μαϊάμι πρόκειται να παίξει στο Riyadh Season Cup. Αυτό είναι λάθος», αναφέρεται στην επίσημη ενημέρωση του συλλόγου, όπου αγωνίζεται ο Λιονέλ Μέσι.

Σύμφωνα με τους διοργανωτές του τουρνουά που διεξάγεται παραδοσιακά στο Ριάντ, η Ίντερ Μαϊάμι θα συμμετείχε μαζί με τις τοπικές ομάδες της Αλ Ιτιχάντ και της Αλ Νασρ, στην -κατά πάσα πιθανότητα- τελευταία αναμέτρηση του Αργεντινού με τον Κριστιάνο Ρονάλντο.

Αξίζει να σημειωθεί, ότι οι δύο κορυφαίοι ποδοσφαιριστές της σύγχρονης εποχής, έχουν αναμετρηθεί 37 φορές στην καριέρα τους, εκ των οποίων οι 30 (!) στο ισπανικό clasico, όταν ο Αργεντινός έπαιζε στην Μπαρτσελόνα και ο Πορτογάλος στην Ρεάλ Μαδρίτης. Και ο παγκόσμιος πρωταθλητής, έχει νικήσει 17 φορές, ο CR7 11 φορές, ενώ με εννέα αγώνες έληξαν χωρίς νικητή.

Η τελευταία αναμέτρηση μεταξύ των δύο σούπερ σταρ έλαβε χώρα στις 19 Ιανουαρίου 2023 στο Ριάντ, κατά την διάρκεια ενός φιλικού αγώνα που ολοκληρώθηκε με νίκη 5-4 της Παρί Σεν Ζερμέν του Λιονέλ Μέσι επί μίας μεικτής ομάδας από τους καλύτερους παίκτες που αγωνίζονται στην Σαουδική Αραβία με επικεφαλής τον Ρονάλντο.

 

Εγκλήματα της ΑΕΚ στην Τούμπα, έχασε 3-2 | AEK Τalk 28/4/24 -Στ. Καζαντζόγλου (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X