«Αυλαία» στη 5η φάση του Κυπέλλου σε Λιβαδειά και Παγκρήτιο

«Αυλαία» στη 5η φάση του Κυπέλλου σε Λιβαδειά και Παγκρήτιο
Photo Credits: INTIME

Με δύο αναμετρήσεις θα κλείσει η 5η φάση του Κυπέλλου Ελλάδας, με Λεβαδειακός-Λαμία και Γιούχτας-Ατρόμητος.

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Απόψε θα μάθουμε τους κατόχους τω δυο τελευταίων εισιτηρίων για τους «16» του Κυπέλλου Ελλάδας. Τα ματς είναι νοκ αουτ διεξάγονται στις 15:00 σε Λιβαδειά και Παγκρήτιο Στάδιο ενώ δεν θα υπάρχει τηλεοπτική κάλυψη και VAR.

Στο ντέρμπι της Στερεάς Ελλάδας, ο πρωτοπόρος στον βόρειο όμιλο της SL 2 Λεβαδειακός θέλει να δείξει τη δυναμική του και κόντρα στην εξαιρετική φέτος Λαμία, βγάζοντας παράλληλα αντίδραση μετά τα τελευταία αρνητικά αποτελέσματα. Εκτός οι Πίρινεν, Γιαννιώτας και Λούα Λούα για τους γηπεδούχους όμως επιστρέφει ο Νίκας, με σημαντικές απουσίες η Λαμία που δεν θα έχει τους διεθνείς Πάβλοβετς, Σλίβκα, αλλά και τους Παπαδόπουλο, Καρλίτος, Σίντκλεϊ, Τόσιτς, αλλά επανέρχεται ο Βέργος. Ο νικητής θα αντιμετωπίσει στην επόμενη φάση τη Νίκη Βόλου.

Στο άλλο παιχνίδι της 5ης φάσης, ο Γιούχτας φιλοξενεί τον Ατρόμητο στο Παγκρήτιο Στάδιο, την τρίτη διαφορετική έδρα του τη φετινή σεζόν! Ευχάριστη έκπληξη της σεζόν η πρωτάρα στις επαγγελματικές κατηγορίες ομάδα από τις Αρχάνες, κόντρα στους Περιστεριώτες που ταξίδεψαν με αρκετές ελλείψεις στην Κρήτη, αφού για διάφορους λόγους απουσιάζουν οι Έρλινγκμαρκ, Αντζιέλσκι, Ιμερέκοφ, Καμαρά, Τζαβέλλας και Κεσχρίντα. Όποιος περάσει θα τεθεί αντιμέτωπος με τη Λάρισα.

Βαγγέλης Αρναούτογλου: Δείτε πόσους ασύδοτους, πόσα ελεεινά φίδια έχουμε απέναντί μας
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X