«Η Χιλή ψάχνει προπονητή και ένα από τα σενάρια θέλει... Αλμέιδα»

«Η Χιλή ψάχνει προπονητή και ένα από τα σενάρια θέλει... Αλμέιδα»
Photo Credits: INTIME

Την τιμητική του είχε σήμερα στη Λατινική και Κεντρική Αμερική ο Ματίας Αλμέιδα, αφού μετά τα σενάρια για την Τσίβας επανεμφανίστηκαν οι αναφορές για τη Χιλή

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Νέα, λοιπόν, ρεπορτάζ για τη Χιλή έκαναν σήμερα την εμφάνισή τους για τον τεχνικό της ΑΕΚ, Ματίας Αλμέιδα.

Η Εθνική ομάδα της Χιλής αναζητά τεχνικό και σύμφωνα με νέο ρεπορτάζ στη λίστα της Ομοσπονδίας βρίσκεται ο προπονητής της ΑΕΚ, Ματίας Αλμέιδα.
Όπως αναφέρει η ιστοσελίδα «alairelibre.cl», η ποδοσφαιρική ομοσπονδία της Χιλής συνεχίζει να εργάζεται για τον προπονητή της La Roja, για τον άνθρωπο που θα αντικαταστήσει τον Εδουάρδο Μπερίτσο.

Και όπως αναφέρεται στο ρεπορτάζ, ο Γκουστάβο Κιντέρος είναι φαβορί έχοντας δείξει προθυμία να εργαστεί στην ομάδα και εν συνεχεία υπογραμμίζεται ότι «ωστόσο, υπάρχει ένα οικονομικό «αλλά», δεδομένου ότι ο έμπειρος τεχνικός ποντάρει τουλάχιστον στο να ισοφαρίσει τις απολαβές που έπαιρνε ο Μπερίτσο».

Εν συνεχεία αναφέρεται ως εναλλακτική λύση ο Πάμπλο Μιλάντ για να φθάσουμε στην αναφορά στον Αλμέιδα. «Ο Χάιντσε που λήγει το συμβόλαιό του με τη Νιούελς και ο Ματίας Αλμέιδα ακούγεται ως υποψήφιος, αν και σήμερα έχει συμβόλαιο στην ΑΕΚ, είναι τα άλλα σενάρια».

Βαγγέλης Αρναούτογλου: Δείτε πόσους ασύδοτους, πόσα ελεεινά φίδια έχουμε απέναντί μας
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X