«Μαγεία» η «Αγιά Σοφιά-OPAP Arena» και στα γαλανόλευκα - Δέος για τα παιδάκια από τον Δικέφαλο Αετό (ΦΩΤΟ)

«Μαγεία» η «Αγιά Σοφιά-OPAP Arena» και στα γαλανόλευκα - Δέος για τα παιδάκια από τον Δικέφαλο Αετό (ΦΩΤΟ)
Photo Credits: INTIME

Πολύ όμορφες στιγμές στην «Αγιά Σοφιά-OPAP Arena» πριν το Ελλάδα-Γαλλία

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Όλα τα βλέμματα απόψε είναι στραμμένα στη Νέα Φιλαδέλφεια και την «Αγιά Σοφιά-OPAP Arena» όπου η Ελλάδα θα αντιμετωπίσει την Γαλλία για τα προκριματικά του Euro 2024.

Το γήπεδο της ΑΕΚ που αποτελεί «σπίτι» της Εθνικής ομάδας αναμένεται να είναι κατάμεστο καθώς εδώ και μέρες εξαντλήθηκαν τα εισιτήρια.

Μάλιστα, από πολύ νωρίς το απόγευμα της Τρίτης, χιλιάδες κόσμου έχει γεμίσει τον πεζόδρομο έξω από το γήπεδο, δημιουργώντας μια υπέροχη ατμόσφαιρα με οικογένειες και παιδιά να θαυμάζουν με δέος τον Δικέφαλο Αετό.

Δείτε φωτογραφίες από τη Νέα Φιλαδέλφεια:

«Μαγεία» η «Αγιά Σοφιά-OPAP Arena» και στα γαλανόλευκα - Δέος για τα παιδάκια από τον Δικέφαλο Αετό (ΦΩΤΟ) «Μαγεία» η «Αγιά Σοφιά-OPAP Arena» και στα γαλανόλευκα - Δέος για τα παιδάκια από τον Δικέφαλο Αετό (ΦΩΤΟ) «Μαγεία» η «Αγιά Σοφιά-OPAP Arena» και στα γαλανόλευκα - Δέος για τα παιδάκια από τον Δικέφαλο Αετό (ΦΩΤΟ)

Σταμάτης Βούλγαρης: Τα «ρεπορτάζ» που ξεφτιλίστηκαν σε χρόνο dt
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X