ΑΕΚ: Στις εγκαταστάσεις του Φοίβου Κρεμαστής ο προπονητής της Κ17, Πέτρος Τασουνίδης (ΦΩΤΟ)

ΑΕΚ: Στις εγκαταστάσεις του Φοίβου Κρεμαστής ο προπονητής της Κ17, Πέτρος Τασουνίδης (ΦΩΤΟ)
Photo Credits: INTIME

Τις εγκαταστάσεις του Φοίβου Κρεμαστης, μέλους του Δικτύου Ακαδημιών ΑΕΚ, επισκέφθηκε το τριήμερο 15-17/11 ο προπονητής της ομάδας Κ17 της ΑΕΚ Πέτρος Τασουνίδης

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Τις εγκαταστάσεις του Φοίβου Κρεμαστης, μέλους του Δικτύου Ακαδημιών ΑΕΚ, επισκέφθηκε το τριήμερο 15-17/11 ο προπονητής της ομάδας Κ17 της ΑΕΚ κ. Πέτρος Τασουνίδης. Εκεί βρέθηκαν και εκπρόσωποι του Ιαπετού Καρπάθου, επίσης μέλους του Δικτύου.

Ο κ. Τασουνίδης συμμετείχε στις προπονητικές μονάδες των τμημάτων του Φοίβου, σε συνεργασία με τον Υπεύθυνο της Ακαδημίας κ. Άκη Ζόγκα, τον Τεχνικό Διευθυντή Γιάννη Χαρακίδη και τους προπονητές των τμημάτων. Ακολούθησε παρουσίαση του προπονητή της Κ17 της ΑΕΚ στο επιτελείο της ακαδημίας του Φοιβου με οργανωτικές και αγωνιστικές κατευθύνσεις.

Ο κ. Τασουνίδης παρακολούθησε και το προπονητικό πρόγραμμα των τμημάτων του Ιαπετού, τα οποία μετέβησαν στη Ρόδο με επικεφαλής τον υπεύθυνο της Ακαδημίας κ. Μανώλη Τηλιακό. Οι νεαροί ποδοσφαιριστές και τα στελέχη είχαν την ευκαιρία να συνομιλήσουν με τον απεσταλμένο της ΑΕΚ, ο οποίος την τελευταία μέρα παρακολούθησε στην πόλη της Ρόδου αγώνα του Ιαπετού Καρπάθου με τους Πάνθηρες για το Πρωτάθλημα Κ16. Την Κυριακή 19/11 διεξήχθη φιλικός αγώνας μεταξύ των ομάδων Κ16 του Ιαπετού Καρπάθου και του Φοίβου Κρεμαστής.

Δείτε την ανάρτηση της ΑΕΚ:

Σταμάτης Βούλγαρης: Τα «ρεπορτάζ» που ξεφτιλίστηκαν σε χρόνο dt
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X