ΑΕΚ: Ακόμα με Πινέδα ασχολιούνται οι οπαδοί της Θέλτα

ΑΕΚ: Ακόμα με Πινέδα ασχολιούνται οι οπαδοί της Θέλτα
Photo Credits: INTIME

Η οπαδική σελίδα της Θέλτα «moiceleste.com» ασχολήθηκε ξανά με τις επιδόσεις του Πινέδα στην ΑΕΚ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

«Πώς τα πάει ο Ορμπελίν Πινέδα;» είναι ο τίτλος του του άρθρου της «moiceleste.com». Μάλιστα όπως υπογραμμίζεται στο κείμενο η πώληση του Μεξικανού αστέρα της ΑΕΚ, είναι απο τις μεγαλύτερες οικονομικές επιτυχίες της Θέλτα τα τελευταία χρόνια, αλλά ταυτόχρονα είναι και ένα απο τα μεγαλύτερα λάθη της.

Εν συνεχεία στο δημοσίευμα επισημαίνεται ότι «ο «Maguito» έφθασε δωρεάν στο Βίγκο στη χειμερινή αγορά της σεζόν 2021-22. Αφού έπαιξε λίγα λεπτά με τον Κουντέτ, αποφάσισε να πάει στην ΑΕΚ, αρχικά ως δανεικός την περσινή σεζόν και φέτος το καλοκαίρι με αγορά. Ο αθηναϊκός σύλλογος πλήρωσε περίπου 6,5 εκατομμύρια ευρώ για την υπογραφή του, κάτι λογικό αν σκεφτεί κανείς ότι ήταν ένας από τους βασικούς παίκτες σε μια από τις καλύτερες σεζόν στην ιστορία του συλλόγου που κατέκτησε το πρωτάθλημα και το κύπελλο Ελλάδας, κάτι που δεν είχε. επιτεύχθηκε εδώ και πέντε δεκαετίε».

«Αυτή τη σεζόν παραμένει σημαντικός για την ομάδα του Αλμέιδα. Έχει παίξει 18 επίσημους αγώνες μέχρι σήμερα, με 3 γκολ. Στο ελληνικό πρωτάθλημα γενικά ήταν βασικός, αλλά σε κάποια παιχνίδια έχει ξεκινήσει από τον πάγκο, για παράδειγμα κόντρα στην ΑΕ Κηφισιάς την προτελευταία αγωνιστική. Εκτός από τον σύλλογό του, συνεχίζει να καλείται για την εθνική ομάδα και να παίζει αρκετά τακτικά», καταλήγει το ρεπορτάζ.

Εκείνο, όμως, που έχει ενδιαφέρον είναι και τα σχόλια των αναγνωστών του θέματος. Φίλος της Θέλτα αναφέρει χαρακτηριστικά: «Εξακολουθώ να πιστεύω ότι ήταν καλή υπογραφή… Αλλά τα λεφτά είναι λεφτά και εδώ αρέσουν πάρα πολύ στο αφεντικό». Ενώ έτερος φίλος της Θέλτα αναφέρει πως «ο Πινέδα δεν ήθελε να γυρίσει στην ομάδα, διότι στην Ελλάδα βρήκε έναν προπονητή που τον εμπιστεύεται».

Εν τέλει εκείνο που πρέπει να σημειωθεί, είναι ότι ο Μεξικανός άσος παρότι αποχώρησε με κανονική μεταγραφή από τη Θέλτα, συνεχίζει να απασχολεί με τις επιδόσεις του τους Γαλιθιάνους.

Βαγγέλης Αρναούτογλου: Δείτε πόσους ασύδοτους, πόσα ελεεινά φίδια έχουμε απέναντί μας
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X