ΑΕΚ: Η Τσίβας ονειρεύεται επιστροφή Αλμέιδα

Αλμέιδα για την τραγωδία στα Τέμπη: «Τα συλλυπητήριά μου στις οικογένειες των θυμάτων, θα προσευχηθώ γι' αυτούς και για την ανάρρωση των τραυματιών»
Photo Credits: INTIME

Δημοσιεύματα αναφέρουν ότι ο Ματίας Αλμέιδα ετοιμάζεται για πιθανή επιστροφή στην Τσίβας

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ρεπορτάζ του «elfutbolero»αναφέρει ότι Τσίβας και Βέλικο Παούνοβιτς δύσκολα θα συνεχίσουν την συνεργασία τους. Ο λόγος για την πιθανή αποχώρηση του προπονητή της Μεξικανικής ομάδας δεν είναι η διαφορά χρημάτων αλλά το γεγονός ότι επέστρεψαν στην ομάδα οι «απείθαρχοι»παίκτες μετά από απόφασης της διοίκησης.

Κάτι τέτοιο, όπως αναφέρεται στο ρεπορτάζ, δεν άρεσε στον Παούνοβιτς, καθώς ο τεχνικός της Τσίβας δεν είχε πρόθεση να τους επαναφέρει στην πρώτη ομάδα. Έτσι εν συνεχεία υπογραμμίζεται ότι «αν ο Σέρβος τεχνικός αποχωρήσει, αρκετοί φίλοι της ομάδας θα αναρωτηθούν τι θα μπορούσε να γίνει για την επιστροφή του Αλμέιδα».

Και εκεί αναφέρεται ότι «η Τσίβας θα πρέπει να καταβάλλει αποζημίωση στην ΑΕΚ». Λογικό, καθώς ο Αλμέιδα έχει ρήτρα στο συμβόλαιό του με την ΑΕΚ ύψους 10 εκατ. ευρώ, ενώ σημειώνεται ότι «επιπλέον είναι σημαντικό να ξεκαθαριστεί αν ο Αλμέιδα σκοπεύει να προπονήσει ξανά ομάδα στο Μεξικό».

Βαγγέλης Αρναούτογλου: Δείτε πόσους ασύδοτους, πόσα ελεεινά φίδια έχουμε απέναντί μας
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X