Εφές: Πιθανότητα χειρουργείου για Λάρκιν

Εφές: Πιθανότητα χειρουργείου για Λάρκιν
Photo Credits: INTIME

Ο τεχνικός της Εφές μίλησε για τας προβλήματα τραυματισμών των Λάρκιν, Μπράιαντ και Πλάις

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Πολλά αγωνιστικά προβλήματα έχει να αντιμετωπίσει ο Ερντέμ Τσαν που βλέπει έναν-έναν τους παίκτες του να μένουν στα… πιτς. Και με σοβαρούς τραυματισμούς όπως δήλωσε και ο ίδιος.

Στον τελευταίο αγώνα του τουρκικού πρωταθλήματος, κόντρα στην Μαρκεζεφέντι, η Εφές αγωνίστηκε χωρίς τρεις παίκτες. Οι οποίοι είναι πολύ πιθανόν να μείνουν εκτός αγωνιστικής δράσης για μεγάλο διάστημα.

Σέιν Λάρκι, Ελάιζα Μπράιαντ και Τάιμπορ Πλάις αντιμετωπίζουν σοβαρούς τραυματισμούς όπως δήλωσε ο Ερντέμ Τσαν.

«Προερχόμαστε από ένα πολύ κουραστικό πρόγραμμα. Παίξαμε δύο συνεχόμενα εκτός έδρας ματς. Έχουμε χάσει 3 παίκτες λόγω τραυματισμών. Λάρκιν, Μπράιαντ και Πλάις έχουν σοβαρούς τραυματισμούς. Θέλουμε να συνεχίσουμε θετικά στην Ευρωλίγκα αλλά και στο εγχώριο πρωτάθλημα θα δίνουμε τον καλύτερό μας εαυτό χωρίς να σκεφτόμαστε τα προβλήματα» είπε ο τεχνικός των Τούρκων.

Ο Πλάος τραυματίστηκε στον αγώνα με την Μονακί, ο Μπράιαντ έχει χρόνιο πρόβλημα με αποτέλεσμα να έχει αγωνιστεί μόλις σε τρία παιχνίδια της Ευρωλίγκας.

Ο Λάρκιν από τη μεριά του έχει πρόβλημα στο δάχτυλό του και δεν αποκλείεται να χρειαστεί να περάσει την πόρτα του χειρουργείου.

 

Εγκλήματα της ΑΕΚ στην Τούμπα, έχασε 3-2 | AEK Τalk 28/4/24 -Στ. Καζαντζόγλου (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X