Κίνηση του Ολυμπιακού για τον Ναζ Μήτρου Λονγκ - Κοντά σε συμφωνία με τη Ζάλγκιρις

Κίνηση του Ολυμπιακού για τον Ναζ Μήτρου Λονγκ - Κοντά σε συμφωνία με τη Ζάλγκιρις
Photo Credits: INTIME

Σύμφωνα με πληροφορίες ο Ολυμπιακός κινείται για την απόκτηση του Ναζ Μήτρου Λονγκ από την Ζαλγκίρις

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Για να κάνει δικό του τον Ναζ Μήτρου Λονγκ από την Ζαλγκίρις Κάουνας προσπαθεί ο Ολυμπιακός. Σύμφωνα με πληροφορίες, οι ερυθρόλευκοι είναι σε διαπραγματεύσεις με την λιθουανική ομάδα για την απόκτηση του 30χρονου περιφερειακού.

Ο Μήτρου Λονγκ δεν έχει μεγάλο χρόνο συμμετοχής στην Ζαλγκίρις, η οποία φέρεται να επιθυμεί να σταματήσει τη συνεργασία μαζί του.

Ο Ολυμπιακός προσπαθεί να εκμεταλλευτεί την ευκαιρία αυτή και να κάνει δικό του τον παίκτη, ο οποίος είναι σε διαδικασία για την απόκτηση του ελληνικού διαβατηρίου.

Μάλιστα, οι διαπραγματεύσεις φέρονται να είναι αρκετά προχωρημένες και το deal να είναι αρκετά κοντά με τον παίκτη που αποτελεί επιλογή του Γιώργου Μπαρτζώκα να προσφέρει μια ακόμη λύση στην περιφέρεια για τους Πειραιώτες.

Ο 30χρονος μέχρι τώρα στην Ευρωλίγκα έχει μέσο όρο συμμετοχής περίπου 4.1 πόντους με 47.4% στα δίποντα, 28.6% στα τρίποντα, 1.2 ριμπάουντ και μία ασίστ.

Σταμάτης Βούλγαρης: Τα «ρεπορτάζ» που ξεφτιλίστηκαν σε χρόνο dt
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X