«Συζητήσεις για Ιωαννίδη η Άιντραχτ, στα 7-8 εκατ. και μπόνους η μεταγραφή»

«Συζητήσεις για Ιωαννίδη η Άιντραχτ, στα 7-8 εκατ. και μπόνους η μεταγραφή»
Photo Credits: INTIME

Η γερμανική ομάδα ενδιαφέρεται για τον Φώτη Ιωαννίδη

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Νέα ρεπορτάζ στη Γερμανία για τον επιθετικό του Παναθηναϊκού Φώτη Ιωαννίδη. Στουτγκάρδη και Άιντραχτ Φρανκφούρτης είναι αυτές που εμφανίζονται να “ζαχαρώνουν” τον διεθνή στράικερ, με τα δημοσιεύματα όλων των προηγούμενων ημερών, να μένουν σε ένα απλό ενδιαφέρον.

Την υπόθεση ωστόσο έρχεται να προχωρήσει ρεπορτάζ του γερμανικού Sky, που κάνει λόγο και για επαφές ανάμεσα στις δύο πλευρές.

Συγκεκριμένα, η Άιντραχτ εμφανίζεται να βρίσκεται μία ανάσα από τον Ραφιού Ντουροσίνμι της Βικτόρια Πλζεν για την κορυφή της επίθεσής της, ώστε να καλύψει το τεράστιο κενό του Κόλο Μουανί, o οποίος αποχώρησε το καλοκαίρι για την Παρί Σ.Ζ., αφήνοντας όμως προίκα και 95 εκατ. ευρώ στα ταμεία της ομάδας.

Το δημοσίευμα ωστόσο σημειώνει πως ο Νιγηριανός επιθετικός μπορεί να μην είναι ο μοναδικός που θα αποκτήσει η ομάδα της Φρανκφούρτης, καθώς ψάχνεται και για δεύτερο σέντερ φορ. Κι εκεί έρχεται να… κολλήσει ο άσος του Παναθηναϊκού.

«Οι φήμες για τον Σερλάντο Μπέκερ της Ουνιόν Βερολίνου δεν έχουν επιβεβαιωθεί, ο Φώτης Ιωαννίδης φαίνεται να είναι πιο πιθανός υποψήφιος. Ο Έλληνας διεθνής αγωνίζεται αυτή τη στιγμή στον Παναθηναϊκό και θα μπορούσε να κοστίσει 7-8 εκατ. ευρώ συν μπόνους η μεταγραφή του. Οι συζητήσεις με τον Ιωαννίδη φέρεται επίσης να έχουν ξεκινήσει», σημειώνει το σχετικό ρεπορτάζ.

Πάνος Λούπος: Στην Τούμπα έβαλε πέρυσι τις βάσεις, εκεί μπορεί φέτος να το τελειώσει
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X