Ρόμπερτσον: «Δεν κοιτάζω για πιθανή ημερομηνία επιστροφής, πηγαίνω βδομάδα με βδομάδα»

Ρόμπερτσον: «Δεν κοιτάζω για πιθανή ημερομηνία επιστροφής, πηγαίνω βδομάδα με βδομάδα»
Photo Credits: INTIME

Ο Άντι Ρόμπερτσον υποστήριξε πως η αποθεραπεία του βρίσκεται σε καλό δρόμο μετά από την εγχείριση στον ώμο στην οποία υποβλήθηκε

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η Λίβερπουλ μετράει αντίστροφα για το ντέρμπι κορυφής της Premier League, στο «Έτιχαντ» με την Μάντσεστερ Σίτι το ερχόμενο Σάββατο (25/11), σε ένα ματς που θα έχει μία δεδομένη απώλεια, αυτήν του Άντι Ρόμπερτσον που έχει τεθεί νοκ-άουτ εδώ και έναν μήνα μετά από τον σοβαρό τραυματισμό που είχε κατά τη διάρκεια αγώνα της εθνικής Σκωτίας στα προκριματικά του Euro 2024.

Ο τραυματισμός αυτός υποχρέωσε τον κάπτεν των «χαϊλάντερς» να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση στον ώμο και η επιστροφή του στα γήπεδα αναμένεται να λάβει χώρα σε περίπου δύο μήνες από τώρα, με τον Ρόμπερτσον να παραχωρεί συνέντευξη στο «Viaplay Sports» και να υποστηρίζει πως δεν θα προσπαθήσει να «ζορίσει» τον οργανισμό του ώστε να επισπεύει το comeback του στη δράση.

«Σιγά αλλά σταθερά θα φτάσουμε εκεί. Ήταν πετυχημένη η εγχείριση, κάτι το οποίο ήταν πολύ σημαντικό, και δεν υπήρχαν επιπλοκές.

Μέχρι εδώ, όλα καλά. Νομίζω πως έχουν περάσει πλέον τρεις εβδομάδες από την επέμβαση που έκανα, οπότε όλα εξελίσσονται καλά.

Ελπίζω να συνεχίσουμε έτσι και πριν το καταλάβουμε, να έχω γυρίσει», τόνισε αρχικά ο έμπειρος αριστερός μπακ, και πρόσθεσε:

«Δεν κοιτάζω τόσο μακριά, ώστε να πω πιθανή ημερομηνία επιστροφής. Κοιτάζω βδομάδα με βδομάδα. Προσπαθώ να μην απογοητεύομαι, προσπαθώ να παίρνω μικρές νίκες κάθε εβδομάδα.

Δεν θέλω να βάλω ένα ματς στο μυαλό μου και έπειτα να μην το προλάβω ή να επιστρέψω νωρίτερα. Το πηγαίνω αργά αλλά σταθερά και όταν έρθει η ώρα θα φορτσάρω, για να προσπαθήσω να επιστρέψω το συντομότερο δυνατόν».

 

Βαγγέλης Αρναούτογλου: Δείτε πόσους ασύδοτους, πόσα ελεεινά φίδια έχουμε απέναντί μας
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X