Μπάγερν Μονάχου: Ξεκινούν οι επαφές για νέο συμβόλαιο με τον Σανέ

Μπάγερν Μονάχου: Εκτός για τρεις εβδομάδες ο Σανέ

Η Μπάγερν Μονάχου θέλει να ανανεώσει το συμβόλαιο του Σανέ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η διοίκηση της Μπάγερν Μονάχου θα ξεκινήσει άμεσα τις συζητήσεις με τον Λιρόι Σανέ για την επέκταση του συμβολαίου του για δύο επιπλέον χρόνια. Ο 27χρονος ακραίος διεθνής επιθετικός είναι βασικό «εργαλείο» στα χέρια του προπονητή Τόμας Τούχελ, το καλοκαίρι του 2025 μένει ελεύθερος και ήδη εξετάζει κάποιες προτάσεις που έχουν φτάσει στα χέρια των εκπροσώπων του.

Ο τεχνικός διευθυντής όμως της πρωταθλήτριας Γερμανίας, Κριστόφ Φρόιντ, ήταν κατηγορηματικός: «Ο Λιρόι παραμένει σημαντικός για την ομάδα. Δεν πρόκειται να φύγει και θα είναι μαζί μας και τα επόμενα χρόνια, ώστε να χτίσουμε μια ομάδα περισσότερων τίτλων. Σύντομα θα ξεκινήσουμε τις συζητήσεις για την επέκταση του συμβολαίου του.»

Από την πλευρά του ο Σανέ τόνισε: «Δεν το σκέφτομαι ακόμα τόσο έντονα. Η ομάδα θέλει να μπούμε σε συζητήσεις αλλά για την ώρα σκέφτομαι το αγωνιστικό κομμάτι. Αυτό που θέλω είναι η πρώτη επαφή να είναι με την Μπάγερν Μονάχου και για αυτό δεν υπάρχει αμφιβολία.»

Ο Σανέ αγωνίστηκε στην Μάντσεστερ Σίτι από το 2016 ως το 2020. Φέτος έχει κάνει καλή εκκίνηση με τους Βαυαρούς καθώς σε 18 αγώνες για όλες τις διοργανώσεις έχει 9 γκολ και 7 ασίστ.

 

Εγκλήματα της ΑΕΚ στην Τούμπα, έχασε 3-2 | AEK Τalk 28/4/24 -Στ. Καζαντζόγλου (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X