Τάσος Μπακασέτας: «Παράθυρο» παραμονής στην Τράμπζονσπορ - Η τελευταία εξέλιξη!

Τάσος Μπακασέτας: «Παράθυρο» παραμονής στην Τράμπζονσπορ - Η τελευταία εξέλιξη!
Photo Credits: INTIME

Στην Τουρκία αναφέρουν ότι η Τράμπζονσπορ δεν έχει παίξει το τελευταίο της χαρτί στο θέμα Μπακασέτα

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Παράθυρο παραμονής του Τάσου Μπακασέτα στην Τράμπζονσορ ανοίγουν στην Τουρκία.

Ο 30χρονος Έλληνας μεσοεπιθετικός έχει αρνηθεί εδώ και καιρό την πρόταση ανανέωσης που του έγινε από τον σύλλογο της Τραπεζούντας, η οποία μάλιστα προέβλεπε αύξηση αποδοχών κατά 50%.

Έκτοτε, το όνομα του Μπακασέτα έχει συνδεθεί με την επιστροφή του στην ΑΕΚ, την Κάρντιφ, όπου έχουν πάει οι Γούτας, Σιώπης, ενώ την περίπτωσή του εξετάζουν ομάδες από Γερμανία και Ιταλία, καθώς το γεγονός ότι το καλοκαίρι μένει ελεύθερος τον καθιστά δελεαστικό στόχο.

Παρόλα αυτά, στην Τουρκία αναφέρουν ότι η Τράμπζονσπορ δεν έχει παίξει το τελευταίο της χαρτί στο θέμα Μπακασέτα. Ο Αμπντουλάχ Αβτσί αναμένεται να τα πει με τον Έλληνα άσο, μόλις επιστρέψει από τις υποχρεώσεις του με την Εθνική, για να συζητήσουν τον ρόλο του στην ομάδα.

Ο Τούρκος προπονητής, ο οποίος έχει καλές σχέσεις με τον Μπακασέτα, θα προσπαθήσει μεταξύ άλλων να τον μεταπείσει για να παραμείνει στην Τραπεζούντα και δεν αποκλείεται η διοίκηση να του κάνει νέα πρόταση ανανέωσης.

 

Τάσος Καπετανάκος: «Το χάος της Τούμπας έχει υπεύθυνους – Στη χώρα που ανέχεται τον Λουτσέσκου είναι ντροπή να μιλάμε έτσι για τον Αλμέιδα» (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X