ΑΕΚ: Τα 9 συμβόλαια που λήγουν το καλοκαίρι και οι επικείμενες ανανεώσεις

ΑΕΚ: Τα 9 συμβόλαια που λήγουν το καλοκαίρι και οι επικείμενες ανανεώσεις
Photo Credits: INTIME

Ήδη έχουν ανακοινωθεί οι επεκτάσεις συμβολαίων της ΑΕΚ με τον Πέτρο Μάνταλο και τον Ντομαγκόι Βίντα και έπεται συνέχεια

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Αρκετά είναι τα συμβόλαια παικτών της ΑΕΚ που λήγουν το καλοκαίρι και ήδη γίνεται αθόρυβα δουλειά για τις ανανεώσεις.

Ήδη έχουν ανακοινωθεί οι επεκτάσεις συμβολαίων των Πέτρου Μάνταλου και Ντομαγκόι Βίντα και έπεται συνέχεια. Ο Σέρχιο Αραούχο δήλωσε ότι βρίσκεται σε συζητήσεις με τη διοίκηση για νέο συμβόλαιο, ωστόσο η περίπτωσή του δεν είναι απλή, για οικογενειακούς λόγους.

Το περασμένο καλοκαίρι είχε γίνει σίριαλ η ανανέωση του Νόρντιν Άμραμπατ, αλλά τελικά έμεινε και είναι ευχαριστημένος από τον ρόλο που έχει στην ομάδα. Βέβαια, και για τον Μαροκινό άσο υπάρχουν οικογενειακοί λόγοι που μπορεί να τον αναγκάσουν να φύγει, ωστόσο το κλίμα είναι θετικό.

Ξεχωριστές είναι οι υποθέσεις των δύο Ιρανών αριστερών μπακ στην ΑΕΚ. Ο Εχσάν Χατζισαφί πέρυσι έβγαλε μόνος του σχεδόν ένα μεγάλο κομμάτι της σεζόν και τα πήγε εξαιρετικά, με το συμβόλαιό του να έχει οψιόν για ανανέωση για έναν ακόμη χρόνο.

Ο Μιλάντ Μοχαμαντί κλείνει τρία χρόνια στην Ένωση και θα κάνει μια συζήτηση με την ομάδα, με όλα τα ενδεχόμενα να είναι ανοιχτά.

Το καλοκαίρι λήγει και το συμβόλαιο του Τζιμπρίλ Σιντιμπέ, ο οποίος τα πηγαίνει καλά στην ΑΕΚ και το όνομά του ακούγεται για ομάδες στη Γαλλία.

Οι νεαροί γκολκίπερ Παναγιώτης Γκίνης και Γιώργος Θεοχάρης θα συζητήσουν με τη διοίκηση το ενδεχόμενο ανανέωσης, αλλά και την προοπτική να πάρουν περισσότερες ευκαιρίες.

Όσον αφορά τον Τομ Φαν Βέερτ, δύσκολα θα παραμείνει στο ρόστερ, καθώς αποτελεί τρίτη λύση στην επίθεση στην ΑΕΚ και ειδικά φέτος δεν έχει βοηθήσει σε όσα παιχνίδια αγωνίστηκε.

Τέλος, ιδιαίτερη είναι περίπτωση του Αλεξάντερ Κάλενς, ο οποίος αποκτήθηκε δανεικός από τη Τζιρόνα. Έως τώρα ο Περουβιανός στόπερ έχει ανταποκριθεί πολύ καλά στις απαιτήσεις του Ματίας Αλμέιδα. Το αν η ΑΕΚ θα κάνει κίνηση να τον αποκτήσει, θα κριθεί από πολλές παραμέτρους.

Πάνος Λούπος: Στην Τούμπα έβαλε πέρυσι τις βάσεις, εκεί μπορεί φέτος να το τελειώσει
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X