Ντέκλαν Ράις: «Δεν είναι πολύ φυσιολογικό να είσαι άνθρωπος που αγοράστηκε για 105 εκατομμύρια λίρες»

Ντέκλαν Ράις: «Δεν είναι πολύ φυσιολογικό να είσαι άνθρωπος που αγοράστηκε για 105 εκατομμύρια λίρες»
Photo Credits: INTIME

Μίλησε για την αλλαγή στην Άρσενλ και την εξωφρενική τιμή του ο Ντέκλαν Ράις

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Την 48η συμμετοχή του με τα χρώματα των «τριών λιονταριών» ετοιμάζεται να κάνει ο Ντέκλαν Ράις, με τον 24χρονο αστέρα της Άρσεναλ να αναφέρει οτι για αυτόν είναι τεράστια υπόθεση. «Μπορείτε να δείτε τι σημαίνει. Είμαι λίγο άφωνος για να είμαι ειλικρινής. Νικητές Παγκοσμίου Κυπέλλου, θρύλοι του παιχνιδιού, άνθρωποι που θα μνημονεύονται για πάντα. Είναι τρελό να σκέφτεσαι.

Δεν καταλαβαίνεις πόσο μεγάλη υπόθεση είναι να πλησιάζεις τις 50 συμμετοχές για την Αγγλία. Είναι μια τεράστιο για μένα. Πρέπει να συνεχίσω να δουλεύω, αλλά αυτές οι συμμετοχές στην Αγγλία είναι πραγματικά ξεχωριστές. Είναι το απόγειο και όταν φτάσω στις 50, θα στοχεύσω στις 100. Πρέπει να δώσω λίγη πίστη στον εαυτό μου γιατί όταν σε επιλέγουν για την Αγγλία, πρέπει να δουλέψεις για αυτήν. Πρέπει να το κερδίσεις», ανέφερε συγκεκριμένα σε συνέντευξή τους στους Times.

«Περιμένουμε ένα εχθρικό περιβάλλον. Μου αρέσει πραγματικά να παίζω σε τέτοιου είδους περιβάλλοντα. Ως ποδοσφαιριστής, μεγαλώνεις βλέποντας τις κορυφαίες ομάδες να παίζουν μεγάλες νύχτες σε μεγάλα γήπεδα. Είχα την τύχη να το κάνω στη Γουέστ Χαμ, στην Άρσεναλ», τόνισε για το προσεχές παιχνίδι των Άγγλων με την Βόρεια Μακεδονία και μίλησε για τη μεταγραφή τους στους Gunners που κόστισε δεκάδες εκατομμύρια.

«Όταν ολοκληρώθηκε η μεταγραφή, ήμουν πολύ νευρικός λόγω της τιμής. Είναι φυσικό να το σκέφτεσαι αυτό. Είσαι άνθρωπος που αγοράστηκε για 105 εκατομμύρια λίρες (σ.σ. 120 εκατ. ευρώ), δεν είναι πολύ φυσιολογικό. Αλλά αυτό οφείλεται σε αυτό που έκανα στη Γουέστ Χαμ, στο οποίο με εκτιμούσαν. Όταν υπέγραψα στην Άρσεναλ, σκέφτηκα ότι έπρεπε να είμαι ο Ντέκλαν Ράις, να είμαι ο εαυτός μου, να μην είμαι διαφορετικός, όλα θα πάνε ομαλά. Οι πρώτες τρεις εβδομάδες της προετοιμασίας ήταν πολύ δύσκολες όσον αφορά την αλλαγή. Όταν βρίσκεστε σε μια νέα δουλειά, αρχίζετε να αισθάνεστε πραγματικά τακτοποιημένοι μετά από μερικές εβδομάδες. Αυτό είναι αλήθεια τώρα. Όσον αφορά την τιμή, δεν το σκέφτομαι πραγματικά, απλά παίζω τα παιχνίδια και προσπαθώ να παίζω όσο καλύτερα γίνεται».

Πάνος Λούπος: Στην Τούμπα έβαλε πέρυσι τις βάσεις, εκεί μπορεί φέτος να το τελειώσει
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X