Κασάμι: «Είχα την επιλογή να μείνω στον Ολυμπιακό, αλλά...»

Κασάμι: «Είχα την επιλογή να μείνω στον Ολυμπιακό, αλλά...»
Photo Credits: INTIME

Τι δήλωσε ο Παϊτίμ Kασάμι για τον Ολυμπιακό

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Τον Ιούλιο του 2023 ολοκληρώθηκε η τελευταία θητεία του Παϊτίμ Κασάμι στον Ολυμπιακό, με τον 31χρονο Ελβετό μέσο να συνεχίζει την καριέρα του στη Σαμπντόρια και να υποστηρίζει ότι είχε την επιλογή να μείνει στην ομάδα του Πειραιά, αλλά, όπως τόνισε, όλα άλλαξαν.

Μιλώντας στο «Il Secolo XIX», ο Κασάμι τόνισε: «Είχαμε μιλήσει τον Ιούνιο, αλλά ο σύλλογος ήταν σε μεταβατικό στάδιο και είχα την επιλογή να μείνω στον Ολυμπιακό. Μετά όλα άλλαξαν εκεί, ήμουν ελεύθερος, μίλησα ξανά στη Σαμπντόρια, είχαν κάποιες αμφιβολίες για το πώς ήμουν σωματικά, αλλά στις εξετάσεις είδαν ότι όλα είναι εντάξει».

Για τον Κριστιάν Καρεμπέ, ο Κασάμι είπε πως «έχω πολύ στενή σχέση μαζί του, από την πρώτη μου φορά που ήμουν στον Ολυμπιακό, το 2015. Μου είπε: ‘Η Σαμπντόρια έχει φανταστικούς οπαδούς, ζεις για το ποδόσφαιρο, σου αρέσει η πίεση, δεν έχω καμία αμφιβολία: θα τα πας καλά».

Βαγγέλης Αρναούτογλου: Δείτε πόσους ασύδοτους, πόσα ελεεινά φίδια έχουμε απέναντί μας
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X