Εθνική: Δεν προπονήθηκε ο Σιώπης και δοκιμές από Πογιέτ ενόψει Γαλλίας

Εθνική: Δεν προπονήθηκε ο Σιώπης και δοκιμές από Πογιέτ ενόψει Γαλλίας
Photo Credits: INTIME

Δεν φαίνεται πως προλαβαίνει το παιχνίδι της Εθνικής κόντρα στη Γαλλία ο Μανώλης Σιώπης ενώ ο Γκουστάβο Πογιέτ έκανε αρκετές δοκιμές για το βασικό σχήμα

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η Εθνική Ελλάδας συνέχισε την προετοιμασία ενόψει του αγώνα κόντρα στη Γαλλία (21/11, στις 21:45) και ο Γκουστάβο Πογιέτ συνέχισε τις δοκιμές για το αρχικό σχήμα κόντρα στην παρέα του Μπαπέ.

Ο Μανώλης Σιώπης παρέμεινε εκτός καθώς ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα και φαίνεται ότι πολύ δύσκολα θα προλάβει το παιχνίδι της Τρίτης.

Από την άλλη, το γεγονός ότι θα λείψουν τέσσερις παίκτες από το ματς για διαφορετικούς λόγους (Τσιμίκας, Μπάλντοκ, Μάνταλος και Κουρμπέλης), κάνει τον έμπειρο κόουτς να κοιτάξει σε άλλες επιλογές με τον Γιαννούλη και τον Ρότα να διεκδικούν θέση στα δύο άκρα της άμυνας.

Παράλληλα, ο Πογιέτ δοκίμασε στη μεσαία γραμμή και το δίδυμο Μπουχαλάκης, Γαλανόπουλος που είχαν αγωνιστεί ως αλλαγή στο φιλικό κόντρα στη Νέα Ζηλανδία.

Εγκλήματα της ΑΕΚ στην Τούμπα, έχασε 3-2 | AEK Τalk 28/4/24 -Στ. Καζαντζόγλου (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X