Ελλάδα: Ο Νους θα βρίσκεται στον πάγκο κόντρα στη Γαλλία

Ελλάδα: Ο Νους θα βρίσκεται στον πάγκο κόντρα στη Γαλλία
Photo Credits: INTIME

Ο Τζεράρντ Νους θα είναι ο άνθρωπος που θα μιλήσει στη συνέντευξη Τύπου και θα αναλάβει τα καθήκοντα του Γκουστάβο Πογιέτ στο ματς κόντρα στη Γαλλία

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Τζεράρντ Νους θα είναι ο άνθρωπος που θα μιλήσει στη συνέντευξη Τύπου και θα αναλάβει τα καθήκοντα του Γκουστάβο Πογιέτ στο ματς κόντρα στη Γαλλία.

Στο παιχνίδι με την Ολλανδία, ο Γκουστάβο Πογιέτ είχε αντικρίσει την κόκκινη κάρτα, κάτι που σημαίνει πως στο τελευταίο παιχνίδι των προκριματικών του EURO κόντρα στη Γαλλία, ο έμπειρος κόουτς δεν θα είναι στον πάγκο της Ελλάδας.

Αντιθέτως, τη θέση του θα πάρει ο Τζεράρντ Νους που είναι ο άμεσος συνεργάτης του και εκείνος θα μιλήσει στη συνέντευξη Τύπου τη Δευτέρα (20/11, στις 12:00).

Από εκεί και πέρα, ολοκληρώθηκε η προπόνηση της Ελλάδας στο γήπεδο της Νέας Σμύρνης και πλέον η προετοιμασία για το συγκεκριμένο παιχνίδι έχει μπει στην τελική ευθεία.

Πάνος Λούπος: Στην Τούμπα έβαλε πέρυσι τις βάσεις, εκεί μπορεί φέτος να το τελειώσει
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X