Τότεναμ: Ψάχνεται για μεταγραφή - Στην λίστα της ο Ραφίνια

Τότεναμ: Ψάχνεται για μεταγραφή - Στην λίστα της ο Ραφίνια
Photo Credits: INTIME

Η Τότεναμ υποφέρει από αρκετούς τραυματισμούς αυτήν την περιόδο και σκέφτεται την μεταγραφική ενίσχυση τον Γενάρη

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η Τότεναμ θα κοιτάξει να πραγματοποιήσει μια μεταγραφή στο μεταγραφικό παζάρι του Ιανουαρίου λόγω των πολλών σοβαρών τραυματιών που έχει στο ρόστερ της αυτή την στιγμή.

Σύμφωνα με τα ισπανικά Μέσα, οι Άγγλοι έχουν ήδη «κυκλώσει» το όνομα του Ραφίνια. Ο Βραζιλιάνος εξτρέμ της Μπαρτσελόνα, έχει καλό ιστορικό στην Premier League, καθώς όσο φορούσε τη φανέλα της Λιντς, ήταν σταθερά ένας εκ των πιο δημιουργικών ακραίων επιθετικών του πρωταθλήματος.

Η «Sport» τονίζει ότι οι «spurs» εξετάζουν σοβαρά την περίπτωση του 26χρονου άσου, καθώς άπαντες στον σύλλογο θεωρούν ότι ο Ραφίνια θα ανέβαζε σημαντικά το επίπεδο της επιθετικής γραμμής. Από την άλλη, τη δεδομένη στιγμή υπάρχει μεγάλο χάσμα ανάμεσα στις δύο ομάδες, όσον αφορά το ποσό της μεταγραφής, καθώς η Μπαρτσελόνα δεν πέφτει κάτω από τα 70 εκατομμύρια ευρώ, με την Τότεναμ να φέρεται να φτάνει -προς το παρόν- μέχρι τα 35 εκατομμύρια ευρώ.

Βαγγέλης Αρναούτογλου: Δείτε πόσους ασύδοτους, πόσα ελεεινά φίδια έχουμε απέναντί μας
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X