Πέιτζ: «Έχουμε ακόμα μια ευκαιρία να προκριθούμε» είπε ο προπονητής της Ουαλίας μετά το 1-1 κόντρα στην Αρμενία

Πέιτζ: «Έχουμε ακόμα μια ευκαιρία να προκριθούμε» είπε ο προπονητής της Ουαλίας μετά το 1-1 κόντρα στην Αρμενία
Photo Credits: INTIME

«Πρέπει να τελειώσουμε τη διαδρομή σε υψηλό επίπεδο» δήλωσε ο προπονητής της Ουαλίας

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η Ουαλία πρέπει να δώσει τα πάντα στον τελευταίο της προκριματικό αγώνα με την Τουρκία, παρόλο που αντιμετωπίζει ένα δύσκολο έργο για να εξασφαλίσει την αυτόματη πρόκριση για το Euro 2024, δήλωσε ο προπονητής Ρομπ Πέιτζ.

Η Ουαλία, που βρίσκεται στην τρίτη θέση του 4ου ομίλου με 11 βαθμούς μετά από επτά αγώνες, αναδείχθηκε ισόπαλη 1-1 με την Αρμενία το Σάββατο. Η ομάδα του Πέιτζ βρίσκεται πέντε βαθμούς πίσω από την πρώτη του ομίλου Τουρκία, ενώ η δεύτερη Κροατία έχει 13 βαθμούς.

Η Ουαλία θα αντιμετωπίσει την Τουρκία στο Κάρντιφ την Τρίτη (21-11-23) και θα χρειαστεί να κερδίσει τον αγώνα, ενώ ελπίζει η Κροατία να μην κερδίσει την Αρμενία εντός έδρας. Εάν αποτύχει να προκριθεί αυτόματα, η Ουαλία πιθανότατα θα μπει στα play-offs.

«Δυστυχώς είναι πλέον εκτός ελέγχου μας», είπε ο Πέιτζ στους δημοσιογράφους μετά την ισοπαλία του Σαββάτου. «Δεν πήγε όπως θα θέλαμε, αλλά αυτή είναι η ζωή και πρέπει να συνεχίσουμε με αυτό. Έχει να κάνει με την οικοδόμηση δυναμικής και, αν είναι play-offs τον Μάρτιο, είναι play-offs τον Μάρτιο. Εάν τα αποτελέσματα μας πάνε, έχουμε ακόμα μια ευκαιρία να προκριθούμε αυτόματα.

Μπορούμε μόνο να ελέγξουμε τι μπορούμε να κάνουμε, να φέρουμε τους παίκτες στο σωστό πλαίσιο, ψυχικά και σωματικά να είμαστε έτοιμοι για την Τρίτη. Πρέπει να τελειώσουμε τη διαδρομή σε υψηλό επίπεδο. Είναι σημαντικό να έχουμε ορμή εάν υπάρχει παιχνίδι στα play-offs τον Μάρτιο.»

Πάνος Λούπος: Στην Τούμπα έβαλε πέρυσι τις βάσεις, εκεί μπορεί φέτος να το τελειώσει
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X