Η Αργεντινή θέλει να «σπάσει» το ιστορικό αήττητο της Βραζιλίας

Η Αργεντινή θέλει να «σπάσει» το ιστορικό αήττητο της Βραζιλίας
Photo Credits: INTIME

Η Αργεντινή θα επισκεφτεί την Βραζιλία στο «Μαρακανά» για την 6η αγωνιστικής της προκριματικής φάσης θα έχει την ευκαιρία να σπάσει το ρεκόρ της «σελεσάο»

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η τελευταία φορά που συναντήθηκαν και οι δύο ομάδες σε αυτό το γήπεδο ήταν τον Ιούλιο του 2021. Εκείνη την εποχή, η Αργεντινή κέρδισε με 1-0 και κατέκτησε το Copa America.

Αυτή τη φορά όμως η συγκυρία είναι διαφορετική. Η Βραζιλία έχει το ιστορικό ρεκόρ να είναι αήττητη  σε κάθε προκριματικό αγώνα που έχει δώσει εντός έδρας.

Οι πέντε φορές παγκόσμιοι πρωταθλητές, που δεν θα έχουν τον τραυματία Νεϊμάρ και που τις τελευταίες μέρες «έχασαν» λόγω τραυματισμού  και τον Βινίσιους Τζούνιορ, έχουν παίξει 64 προκριματικούς αγώνες και έχουν 51 νίκες και 13 ισοπαλίες.

Ωστόσο, στην τελευταία μονομαχία στη Βραζιλία η «σελεσάο» υπέστη ένα απρόσμενο πλήγμα όταν άφησε βαθμούς για πρώτη φορά απέναντι στη Βενεζουέλα, που παλεύει για να φτάσει στο πρώτο της Μουντιάλ. Οι φιλοξενούμενοι ισοφάρισαν σε 1-1, στο τέλος του αγώνα, στην «Arena Pantanal» στην Κουιάμπα.

 

Πάνος Λούπος: Στην Τούμπα έβαλε πέρυσι τις βάσεις, εκεί μπορεί φέτος να το τελειώσει
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X