Πέδρο για Μουρίνιο: «Είναι αστείος, όταν δεν μιλάει για τον διαιτητή, μιλά για κάποιον παίκτη»

Πέδρο για Μουρίνιο: «Είναι αστείος, όταν δεν μιλάει για τον διαιτητή, μιλά για κάποιον παίκτη»
Photo Credits: INTIME

Ο Πέδρο απάντησε στο σχόλιο που είχε κάνει ο Μουρίνιο λίγες μέρες νωρίτερα για τον Ισπανό, κατηγορώντας τον πως βουτάει

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Για τον Ζοσέ Μουρίνιο και το σχόλιο του μετά το Derby della Capitale ανάμεσα σε Ρόμα και Λάτσιο μίλησε ο Πέδρο.

Στο φινάλε εκείνης της αναμέτρησης ο Ζοζέ Μουρίνιο μίλησε για τον άλλοτε παίκτη του στην Τσέλσι, Πέδρο, θέλοντας να τονίσει την τάση του Ισπανού να επιδιώκει επαφές σε αρκετές περιπτώσεις με παίκτες της Ρόμα.

«Ο Πέδρο είναι ένας φανταστικός ποδοσφαιριστής αλλά θα μπορούσε να είναι και κολυμβητής επειδή είναι φανταστικός ο τρόπος που βουτάει στην πισίνα».

Από τη μεριά του ο 36χρονος σχολίασε τη δήλωση του Special One, εξηγώντας ότι δεν εκπλήσσεται απ’ όσα λέει ο Πορτογάλος.

«Ξέρουμε πώς είναι ο Μουρίνιο, το έχει κάνει στο παρελθόν. Λέει ένα πράγμα και μετά λέει το άλλο. Θυμάμαι όταν κερδίσαμε τη Ρεάλ είπε άλλα πράγματα, όταν νικήσαμε τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με 4-0 – εγώ ήμουν στην Τσέλσι – είπε ακόμα περισσότερα.

Πέρυσι, στα ντέρμπι της Ρόμα είπε ακόμα περισσότερα. Πάντα έτσι είναι. Όταν δεν μιλάει για τον διαιτητή, θα μιλήσει για το καλεντάρι ή για έναν παίκτη που πέφτει στο γήπεδο.

Τον ξέρω πολύ καλά. Είναι πολύ αστείος άνθρωπος. Δεν μου κάνουν εντύπωση αυτά που λέει, γιατί ξέρω ότι τα χρησιμοποιεί για να δημιουργήσει ένταση στο ντέρμπι. Τον ξέρω πολύ καλά, ήταν προπονητής μου κάποτε» είπε ο Ισπανός στο Sport Italia.

 

Η Ανάλυση του ΠΑΟΚ - ΑΕΚ από τον Άκη Ζήκο | AEK After 29/04/24 - Στ. Καζαντζόγλου
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X