Ντεσάν: «Δεν θα κάνουμε τουρισμό στην Ελλάδα»

Ντεσάν: «Δεν θα κάνουμε τουρισμό στην Ελλάδα»
Photo Credits: INTIME

Ξεκάθαρος ήταν ο Ντιντιέ Ντεσάν για τον τρόπο με τον οποίο η εθνική Γαλλίας προσεγγίζει το ερχόμενο ματς απέναντι στην εθνική Ελλάδος

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Ντιντιέ Ντεσάν προέβη σε δηλώσεις σχετικά με το παιχνίδι αναμέσα στην εθνική μας και τους «τρικολόρ» και ξεκαθάρισε πως παρά το γεγονός πως δεν υπάρχει κάποιο βαθμολογικό ενδιαφέρον, οι παίκτες του είναι απόλυτα συγκεντρωμένοι και έρχονται για την νίκη.

«Απόψε είναι μια τέλεια βραδιά, εκτός από τον τραυματισμό του Γουόρεν», δήλωσε ο τεχνικός των «τρικολόρ» στο γαλλικό τηλεοπτικό δίκτυο TF1. «Δεν είναι πολύ σοβαρός. Οι πληροφορίες που έχω, οι εξετάσεις είναι καθησυχαστικές. Δεν υπάρχει κάταγμα, αλλά ένα μεγάλο διάστρεμμα».

«Στην προετοιμασία, θέλαμε να κερδίσουμε αυτό το ματς με στυλ. Είτε κάνοντάς το καλά, είτε πολύ καλά. Ήδη με 11 παίκτες ήταν δύσκολο για αυτούς, αλλά με 10 ήταν πιο δύσκολο. Ξέραμε πώς να σεβαστούμε τον αντίπαλο και τα 14 γκολ δεν είναι άσχημα», πρόσθεσε.

Η Γαλλία ολοκληρώνει τις υποχρεώσεις της στον όμιλο Β απέναντι στην εθνική μας την Τρίτη κι Ντεσάν επιμένει ότι δεν μπορεί να υπάρξει χαλάρωση από την ομάδα του.

«Έπρεπε να κερδίσουμε δύο βαθμούς με τους δύο εναπομείναντες αγώνες, ώστε να μην βρεθούμε σε μια κατάσταση που θα είχαμε λιγότερο έλεγχο (στην κλήρωση για τα τελικά). Αυτό μπορέσαμε να το διαπιστώσουμε κατά τη διάρκεια του προηγούμενου Euro, όπου βρεθήκαμε στον ίδιο όμιλο με την Πορτογαλία και τη Γερμανία. Πρόκειται επίσης για το να θέτουμε υψηλότερους στόχους και να μην είμαστε ικανοποιημένοι με αυτά που έχουμε ήδη πετύχει. Αυτή η ομάδα είναι ανταγωνιστική, θέλει πάντα περισσότερα. Στην Ελλάδα, δεν πρόκειται να κάνουμε τουρισμό»

Εγκλήματα της ΑΕΚ στην Τούμπα, έχασε 3-2 | AEK Τalk 28/4/24 -Στ. Καζαντζόγλου (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X