Η χειρότερη αμυντικά ΑΕΚ έκανε την εμφάνιση της στο Ψυχικό

Η χειρότερη αμυντικά ΑΕΚ έκανε την εμφάνιση της στο Ψυχικό
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ØÕ×ÉÊÏ - ÁÅÊ (Á2 2013-2014)Με την αναμέτρηση ανάμεσα σε ΑΕΚ και Ψυχικό ολοκληρώθηκε ο πρώτος γύρος του πρωταθλήματος της Α2. Η “Ένωση” δεν κατάφερε να πάρει το “διπλό” στο κλειστό των βορείων προαστίων, καθώς ηττήθηκε με 87-79. Στο ματς αυτό δεν λειτούργησε το μεγάλο “όπλο” της ΑΕΚ. Η άμυνα.

Είναι γνωστό πως αυτό που χαρακτηρίζει τον Βαγγέλη Ζιάγκο είναι η καλή αμυντική λειτουργία που έχει εμφυσήσει στους παίκτες του, χάρη στην οποία κατάφερε να πάρει σημαντικές νίκες σε αρκετά κρίσιμα παιχνίδια κατά την διάρκεια του πρώτου γύρου. Κοιτώντας όμως τα στατιστικά, παρατηρούμε πως η ΑΕΚ έχει την καλύτερη άμυνα του πρωταθλήματος, αλλά οι 87 πόντοι που δέχτηκε στο Ψυχικό, είναι οι περισσότεροι που έχει δεχτεί μέχρι τώρα.

Πιο αναλυτικά, στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος με τον ΟΦΗ στην Κρήτη, η “Ένωση” δέχτηκε 56 πόντους. Από το Παγκράτι 59, από την Καβάλα 66, από την Αγία Παρασκευή 65, από τον Ερμή Λαγκαδά 57, από τον Αρκαδικό 59, από τους Ικάρους Σερρών 51, από το Λαύριο 68, από τον Κόροιβο Αμαλιάδας 82, από τον Φιλαθλητικό 63, από τον Ηρακλή 51, από τον Φίλιππο Βέροιας 67 και από το Ψυχικό 87.

Είναι γνωστό και χιλιοειπωμένο. Η άμυνα δίνει νίκες. Νίκες που φέρνουν την ΑΕΚ όλο και πιο κοντά στην επίτευξη του στόχου της που δεν είναι άλλος από την επιστροφή της στην Α1. Ο Βαγγέλης Ζιάγκος και οι παίκτες του καλούνται να δουλέψουν πάνω στην αμυντική λειτουργία, η οποία αποδεδειγμένα είναι το “όπλο” της “Ένωσης”. Ξεκινώντας από την αναμέτρηση με τον ΟΦΗ, η Βασίλισσα πρέπει να παρουσιαστεί αλλαγμένη προς το καλύτερο και να κατακτήσει 13 ροζ φύλλα αγώνα, για να πανηγυρίσει στο τέλος της σεζόν την επιστροφή της στην κατηγορία που της αρμόζει να είναι.

ΠΑΣΧΑΛΗΣ ΚΑΤΣΑΪΤΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X