Αντετοκούνμπο: «Έχουμε ακόμη 69 ματς. Μου αρέσει αυτός ο αριθμός» (VIDEO)

Αντετοκούνμπο: «Έχουμε ακόμη 69 ματς. Μου αρέσει αυτός ο αριθμός» (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Όρεξη για χαβαλέ είχε ο Γιάννης Αντετοκούνμπο μετά την νίκη των Μπάκς επί των Μάβερικς

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο είναι αρκετά γνωστός για τις ξεκαρδιστικές συνεντεύξεις που δίνει μετά τους αγώνες και η συνέντευξη του μετά το παιχνίδι των Μιλγουόκι Μπακς με τους Ντάλας Μάβερικς δεν ήταν καθόλου διαφορετική.

«Είμαστε ακόμη νωρίς μέσα στη σεζόν, παίξαμε μόλις το 13ο ματς και είμαστε μια ομάδα που ακόμη φτιάχνεται. Έχουμε άλλα 69 παιχνίδια μπροστά μας. Μου αρέσει αυτός ο αριθμός!», είπε γελώντας πονηρά ο Greek Freak.

«Προσπαθώ να κάνω το παιχνίδι μου και όχι να συγκρίνω τον εαυτό μου με κάποιον άλλο. Όταν σκέφτεσαι έτσι είναι λάθος. Δεν μπορείς να πας καλάθι με καλάθι απέναντι στον Κάιρι, που βάζει όποιο σουτ θέλει, ο Λούκα μπορεί να βάλει κάθε step back, ο Λίλαρντ μπορεί να ευστοχήσει από το logo… Πώς να συγκριθώ με αυτούς τους παίκτες; Απλώς θέλω να κάνω αυτά που ξέρω να κάνω καλά και να αποδίδω σύμφωνα με τις δυνατότητές μου. Ελπίζω όταν θα μετρά περισσότερο θα είμαι η καλύτερη εκδοχή του εαυτού μου», πρόσθεσε.

Όσο για τη συνεργασία με τον Ντέμιαν Λίλαρντ τόνισε: «Χαίρομαι που έχουμε στην ομάδα έναν παίκτη που μπορεί να διαχειριστεί κατοχές και να αφαιρέσει κάποια από την πίεση που έχω εγώ. Όσο πάει θα γίνεται και καλύτερη η συνεργασία μας».

Πάνος Λούπος: Στην Τούμπα έβαλε πέρυσι τις βάσεις, εκεί μπορεί φέτος να το τελειώσει
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X