Δολοφονία Μιχάλη Κατσούρη: «Στις 5/12 θα εμφανιστεί το πρώτο μέλος των Bad Blue Boys ενώπιον του δικαστηρίου Αθηνών»

Δολοφονία Μιχάλη Κατσούρη: «Στις 5/12 θα εμφανιστεί το πρώτο μέλος των Bad Blue Boys ενώπιον του δικαστηρίου Αθηνών»
Photo Credits: INTIME

Τι αναφέρουν οι Κροάτες για έναν από τους 102 χούλιγκαν που προφυλακίστηκαν για τη δολοφονία του Μιχάλη Κατσούρη

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ενώπιον δικαστηρίου στην Αθήνα στις 5 Δεκεμβρίου θα εμφανιστεί, σύμφωνα με την Jutarnji list, ένας από τους 102 Κροάτες χούλιγκαν που προφυλακίστηκαν για τη δολοφονία του Μιχάλη Κατσούρη.

Το δημοσίευμα αναφέρει ότι την κλήτευση συνόδευε οδηγία να φέρει όλα τα προσωπικά του αντικείμενα, οπότε εικάζεται ότι μπορεί να αφεθεί ελεύθερος. Προς το παρόν δεν υπάρχει κάποια επίσημη επιβεβαίωση αυτής της πληροφορίας.

Ο δικηγόρος που εκπροσωπεί τους συλληφθέντες οπαδούς, κ. Καϊμενάκης ανέφερε ότι δεν έχει λάβει ακόμη επίσημο έγγραφο που να επιβεβαιώνει την ανεύρεση DNA στο μαχαίρι που ανήκε σε έναν 35χρονο οπαδό, ο οποίος έκτοτε ανακρίθηκε και αφέθηκε ελεύθερος.

Προς το παρόν, δεν υπάρχουν επιπλέον πληροφορίες για το αν έχουν κληθεί να καταθέσουν και άλλα μέλη των «Bad Blue Boys». Μετά την αρχική απόρριψη αρκετών ευρωπαϊκών ενταλμάτων σύλληψης από τα κροατικά δικαστήρια, λόγω ελλιπών στοιχείων, οι ελληνικές αρχές συμπλήρωσαν έκτοτε τα εντάλματα, τα οποία εστάλησαν εκ νέου στην Κροατία.

Διαβάστε περισσότερα

Γιώργος Τσακίρης: Καλή Ανάσταση και έπειτα διπλό στο Φάληρο...
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X