Η Κ16 της Άρσεναλ σκόρπισε με 14-3 τη Λίβερπουλ!

Η Κ16 της Άρσεναλ σκόρπισε με 14-3 τη Λίβερπουλ!
Photo Credits: INTIME

Μάρτυρες ενός απίστευτου σκορ και μιας απίθανης εμφάνισης έγιναν όσοι παρακολούθησαν το ματς της Λίβερπουλ με την Άρσεναλ U16

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Μάρτυρες ενός απίστευτου σκορ και μιας απίθανης εμφάνισης έγιναν όσοι παρακολούθησαν το ματς της Λίβερπουλ με την Άρσεναλ σε επίπεδο u16.

Οι «κανονιέρηδες» που έχουν εξαιρετικά τμήματα υποδομών διέλυσαν με σκορ 13-4 εκτός έδρας την ομάδα του Μέρσεϊσαϊντ, υποχρεώνοντας τους αντιπάλους τους σε μια τεραστίων διαστάσεων ήττα.

Αυτό που τράβηξε όλα τα βλέμματα όμως, ήταν η συγκλονιστική παρουσία του 15χρονου στράικερ της Άρσεναλ, Τσίντο Όμπι-Μάρτιν. Ο ταλαντούχος επιθετικός σε μια απίστευτη παράσταση κατάφερε να βρει δίχτυα 10 φορές, πετυχαίνοντας… σχεδόν όλα τα γκολ της ομάδας του.

Ο Όμπι-Μάρτιν έκανε πρόσφατα το ντεμπούτο του με την Άρσεναλ σε επίπεδο U21 και U19. Σημείωσε χατ-τρικ για την U18 εναντίον της Σαουθάμπτον νωρίτερα αυτή τη σεζόν και έχει προπονηθεί με την πρώτη ομάδα, ενώ ο Δανός επιθετικός έχει εξασφαλίσει υποτροφία στις ακαδημίες των Λονδρέζων και για την επόμενη σεζόν.

Κατά τα άλλα, ο Αντρέ Ανούς βρήκε δίχτυα και μοίρασε 4 ασίστ, ενώ ο 13χρονος Μαξ Ντόουμαν σημείωσε δύο γκολ και έδωσε τρεις ασίστ. Ασίστ είχε και ο Λουίς Ζέτσεβιτς-Τζον αλλά ακόμα και ο τερματοφύλακας των «κανονιέρηδων», Όουεν Ασεμότα.

Εγκλήματα της ΑΕΚ στην Τούμπα, έχασε 3-2 | AEK Τalk 28/4/24 -Στ. Καζαντζόγλου (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X