ΠΑΟΚ: Προπόνηση που θυμίζει καλοκαιρινή προετοιμασία

ΠΑΟΚ: Προπόνηση που θυμίζει καλοκαιρινή προετοιμασία
Photo Credits: INTIME

Με υψηλή ένταση και έμφαση στη φυσική κατάσταση συνέχισε τις προπονήσεις του ο ΠΑΟΚ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Συνεχίζουν στα «κόκκινα» οι προπονήσεις του ΠΑΟΚ, με τπν Ραζβάν Λουτσέσκου να δίνει έμφαση φυσική κατάσταση των παικτών που έχει στη διάθεσή του.

Σε αυτούς δεν συμπεριλαμβάνεται ο Ράχμαν Μπάμπα που και σήμερα έκανε θεραπείες για την θλάση που τον ταλαιπωρεί από το παιχνίδι με την Αμπερντίν.

Ο Ρουμάνος τεχνικός είχε προγραμματίσει να δώσει ρεπό στους παίκτες του για αύριο Κυριακή και τους περιμένει και πάλι για προπόνηση το απόγευμα της Δευτέρας.

“Η διακοπή δίνει τη δυνατότητα στο τεχνικό επιτελείο να δουλέψει με τους παίκτες σε τομείς, που είναι αδύνατον να ασχοληθούν εν μέσω αγωνιστικών υποχρεώσεων. Έτσι αυτή την εβδομάδα, η φυσική κατάσταση βρέθηκε στο επίκεντρο, με αποκορύφωμα το Σάββατο (18.11).

Οι παίκτες έβγαλαν αρχικά ασκήσεις με σπριντ κι εμπόδια και στη συνέχεια έπαιξαν παιχνίδια σε μικρούς χώρους σε εξαιρετικά υψηλή ένταση, με την προπόνηση να θυμίζει καλοκαιρινή προετοιμασία. Ο Μπάμπα υποβλήθηκε σε θεραπεία και στη συνέχεια δούλεψε στην πισίνα και το γυμναστήριο.

Η ομάδα έχει ρεπό την Κυριακή (19.11) κι επιστρέφει στις προπονήσεις το απόγευμα της Δευτέρας (20.11) στις 18:00” αναφέρει το ενημερωτικό δελτίο Τύπου του ΠΑΟΚ .

Πάνος Λούπος: Στην Τούμπα έβαλε πέρυσι τις βάσεις, εκεί μπορεί φέτος να το τελειώσει
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X