Καζακστάν - Σαν Μαρίνο 3-1: Έκανε αυτό που έπρεπε, στο «περίμενε» η Ελλάδα για τα play-offs του Nations League

Καζακστάν - Σαν Μαρίνο 3-1: Έκανε αυτό που έπρεπε, στο «περίμενε» η Ελλάδα για τα play-offs του Nations League
Photo Credits: INTIME

Το Καζακστάν νίκησε 3-1 το Σαν Μαρίνο και «καθυστερεί» τον αντίπαλο της Ελλάδας στα play-offs του Nations League.

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Το Καζακστάν δεν λάθεψε και κέρδισε το Σαν Μαρίνο με 3-1 και έτσι οι Καζάκοι έμειναν ζωντανοί στην υπόθεση της απευθείας πρόκρισης στο Euro του 2024, κρατώντας την Ελλάδα στο περίμενε για το ποιός θα είναι ο αντίπαλό της.

Υπενθυμίζουμε πως, όπως όλα δείχνουν, το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα θα βρει μπροστά του το Καζακστάν στα play-offs του Nations League, αν φυσικά αυτό δεν πάρει κατευθείαν το εισιτήριο από τα προκριματικά.

Με αυτό το τρίποντο, οι Καζάκοι μείωσαν στον έναν βαθμό την απόσταση τους από τις πρώτες δύο του ομίλου, Σλοβενία και Δανία, που θα διασταυρώσουν τα ξίφη τους απόψε (17-11-23), κάτι που σημαίνει πως το Καζακστάν δεν μπορεί ακόμα να αποκλειστεί και μαθηματικά.

Ο Τσεσνόκοφ και ο Αϊμπέτοφ πέτυχαν τα γκολ των γηπεδούχων, ο Φρανκιόζι αυτό των φιλοξενούμενων. Ήταν η πρώτη φορά μάλιστα μετά το 2005, που το Σαν Μαρίνο κατορθώνει να σκοράρει σε δύο διαδοχικά παιχνίδια.

Πάνος Λούπος: Στην Τούμπα έβαλε πέρυσι τις βάσεις, εκεί μπορεί φέτος να το τελειώσει
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X