Γκουντογκάν: «Ιδιαίτερος για εμένα ο αγώνας κόντρα στην Τουρκία»

Γκουντογκάν: «Ιδιαίτερος για εμένα ο αγώνας κόντρα στην Τουρκία»
Photo Credits: INTIME

Πάνω από πέντε χρόνια μετά την αμφιλεγόμενη φωτογραφία του στο πλευρό του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, ο Γκουντογάν ετοιμάζεται να ζήσει μια πολύ ξεχωριστή στιγμή

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο μέσος της Μάντσεστερ Σίτι θα φοράει το περιβραχιόνιο του αρχηγού για τη «νάσιοναλμανσαφτ», ενώ το παιχνίδι γίνεται σε ένα ειδικό πλαίσιο με τη σημερινή (17/11) επίσκεψη στη Γερμανία του Ερντογάν.

Στο Ολυμπιακό Στάδιο του Βερολίνου και στις 74.500 θέσεις του, αναμένονται δεκάδες χιλιάδες Τούρκοι φίλαθλοι, αφού στη Γερμανία  υπάρχουν περίπου 2,9 εκατομμύρια.

«Θα είναι ένας πολύ ιδιαίτερος αγώνας για εμένα», εξήγησε ο 33χρονος ποδοσφαιριστής.

Τον Μάιο του 2018, ο μέσος πόζαρε στο Λονδίνο, παρέα με τον Μεσούτ Οζίλ, στο πλευρό του Ερντογάν, εν μέσω της εκστρατείας του για επανεκλογή.

Γεννημένος στο Γκελζενκίρχεν, στην καρδιά του γερμανικού βιομηχανικού Ρουρ, ο Γκουντογάν έχει ακόμα πολλούς δεσμούς με τον Βόσπορο…

«Ο παππούς μου, οι γονείς μου και άλλοι συγγενείς ζουν ακόμα στην Τουρκία, στη Σμύρνη, και προφανώς έχω πολλούς φίλους και εκεί», εξηγεί. «Προσπαθώ να πηγαίνω στην Τουρκία τουλάχιστον μία φορά το χρόνο. Η Κωνσταντινούπολη είναι μια από τις αγαπημένες μου πόλεις στον κόσμο, μου αρέσει το τουρκικό φαγητό», προσθέτει, εξηγώντας ότι παρακολουθεί τους αγώνες της  εθνικής Τουρκίας από την τηλεόραση όποτε είναι δυνατόν.

Η Τουρκία έχει ήδη εξασφαλίσει τη θέση της στο Euro του 2024 (14 Ιουνίου-14 Ιουλίου), μια πρόκριση που δεν άφησε αδιάφορο τον Γκουντογκάν.

«Είμαι εξαιρετικά χαρούμενος που η Τουρκία προκρίθηκε στο Euro 2024  και είμαι επίσης πεπεισμένος ότι μπορεί να είναι μια ωραία έκπληξη» σχολίασε.

 

 

Πάνος Λούπος: Στην Τούμπα έβαλε πέρυσι τις βάσεις, εκεί μπορεί φέτος να το τελειώσει
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X