Φιλική… προθέρμανση για την Εθνική με Νέα Ζηλανδία

Φιλική… προθέρμανση για την Εθνική με Νέα Ζηλανδία
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ένα σημαντικό φιλικό παιχνίδι θα δώσει η Εθνική Ελλάδας απόψε (19:00, Alpha) απέναντι στη Νέα Ζηλανδία στο γήπεδο της Ριζούπολης, ενόψει του δύσκολου αγώνα με τη Γαλλία, στην αυλαία της προκριματικής φάσης του Euro 2024.

Ο Γκουστάβο Πογέτ, που βρέθηκε στο επίκεντρο της δημοσιότητας τις τελευταίες ημέρες αναφορικά με το μέλλον του στον πάγκο της «γαλανόλευκης», αναμένεται να κάνει κάποιες δοκιμές, αλλά χωρίς να αλλάξει πολύ το πλάνο του.

Το ευχάριστο για τον Ομοσπονδιακό τεχνικό είναι ότι επιστρέφουν στη διάθεσή του οι Μπάλντοκ και Χατζηδιάκος, που έλειψαν πολύ από τα προηγούμενα παιχνίδια. Οι Κουρμπέλης και Μάνταλος αναμένεται να παίξουν βασικοί στο φιλικό, αν και είναι τιμωρημένοι για το ματς με τη Γαλλία. Ο Σιώπης έχει ενοχλήσεις στον προσαγωγό και η συμμετοχή του σήμερα είναι αμφίβολη.

Από εκεί και πέρα, ερωτηματικό αποτελεί ποιος εκ των Παυλίδη, Γιακουμάκη και Ιωαννίδη θα ξεκινήσει στην κορυφή της επίθεσης, αλλά και αριστερά, με τον Κωνσταντέλια να παίρνει χρόνο συμμετοχής.

Με τη Νέα Ζηλανδία θα αναμετρηθεί για πρώτη φορά η Ελλάδα, ενώ το παιχνίδι θα είναι κεκλεισμένων των θυρών, με λιγοστό κόσμο στις εξέδρες της Ριζούπολης.

Οι πιθανές ενδεκάδες

Ελλάδα: Βλαχοδήμος, Μπάλντοκ, Μαυροπάνος, Χατζηδιάκος, Τσιμίκας, Κουρμπέλης, Μάνταλος, Μπακασέτας, Μασούρας, Πέλκας, Παυλίδης.

Νέα Ζηλανδία: Κρόκομπ, Πέιν, Μπόξαλ, Πάινακερ, Κάκας. Γκαρμπέτ, Στάμενιτς, ΜακΚόβατ, Γκράιβ, Τζαστ, Γουντ.

Εγκλήματα της ΑΕΚ στην Τούμπα, έχασε 3-2 | AEK Τalk 28/4/24 -Στ. Καζαντζόγλου (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X