Ο αρχηγός της εθνικής ομαδας του Ισραήλ κρατά ένα παπούτσι που ανήκει σε παιδί το οποίο άρπαξε η Χαμάς (VIDEO)

Ο αρχηγός της εθνικής ομαδας του Ισραήλ κρατά ένα παπούτσι που ανήκει σε παιδί το οποίο άρπαξε η Χαμάς (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Ο αρχηγός του Ισράηλ στην συνέντευξη Τύπου σήκωσε ένα παπούτσι το οποίο άνηκε σε ένα παιδί το οποίο απήχθη από την Χαμάς

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο αρχηγός της Εθνικής Ισραήλ, Έλι Ντάσα, σήκωσε το παπούτσι ενός αγοριού και είπε ότι η μαχητές της Χαμάς το άρπαξαν.

Περίπου 1.200 άνθρωποι σκοτώθηκαν κατά τις επιθέσεις της 7ης Οκτωβρίου, με περισσότερους από 11.000 Παλαιστίνιους να έχουν χάσει τη ζωή τους από τότε από ισραηλινές αεροπορικές επιδρομές στη Γάζα. Την Τετάρτη, οι οπαδοί του Ισραήλ κρατούσαν πινακίδες με τα πρόσωπα εκείνων που απήχθησαν κατά τις επιθέσεις του περασμένου μήνα από τη Χαμάς, στο παιχνίδι κόντρα στην Ελβετία για τα προκριματικά του Euro 2024 στην Ουγγαρία.

Ο captain του Ισραήλ σήκωσε ένα μικρό αθλητικό παπούτσι στους δημοσιογράφους, το οποίο ανήκε σε ένα αγόρι που όπως είπε ο Ντάσα απήχθη από μαχητές της Χαμάς τον περασμένο μήνα και ήταν μια πράξη αλληλεγγύης για τους Ισραηλινούς που κρατούνταν αιχμάλωτοι στη Γάζα. «Είναι δύσκολο να μιλήσω αυτή τη στιγμή, αλλά δεν νομίζω ότι κάποιος από εσάς μπορεί να μαντέψει ποια είναι η ιστορία πίσω από αυτό το παπούτσι», ανέφερε.

«Αυτό το παιδί βρίσκεται αυτή τη στιγμή στη Λωρίδα της Γάζας με επτά, επτά άτομα από την οικογένεια του. Αυτό είναι ό,τι έχει απομείνει από το σπίτι του. Αυτό το αριστερό παπούτσι. Τον περιμένουμε εδώ», πρόσθεσε, προτού σηκωθεί και αποχωρήσει από τη συνέντευξη Τύπου.

 

 

 

 

 

Εγκλήματα της ΑΕΚ στην Τούμπα, έχασε 3-2 | AEK Τalk 28/4/24 -Στ. Καζαντζόγλου (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X