Αποκλεισμός ενός έτους στον Οφερμαρς για το σεξουαλικό σκάνδαλο στον Αγιαξ

Αποκλεισμός ενός έτους στον Οφερμαρς για το σεξουαλικό σκάνδαλο στον Αγιαξ
Photo Credits: INTIME

Ποινή απαγόρευσης οποιασδήποτε ενασχόλησης με το ποδόσφαιρο για τον Οφερμαρς

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ποινή απαγόρευσης οποιασδήποτε ενασχόλησης με το ποδόσφαιρο για διάστημα ενός έτους, επέβαλε το Αθλητικό Δικαστήριο της Ολλανδίας στον Μαρκ Οφερμαρς, κλείνοντας με τον τρόπο αυτό την υπόθεση με τα ακατάλληλα μηνύματα σεξουαλικού περιεχομένου που είχε αποστείλει ο παλαίμαχος διεθνής ποδοσφαιριστής σε υπαλλήλους του Αγιαξ, την εποχή που ήταν αθλητικός διευθυντής του συλλόγου.

Οταν το σκάνδαλο αποκαλύφθηκε ο Οφερμαρς παραιτήθηκε από το πόστο του παραδεχόμενος τις πράξεις του και δηλώνοντας ότι αισθάνεται ντροπή για τη συμπεριφορά του. Παραταύτα, ένα μήνα αργότερα προσελήφθη σε αντίστοιχο πόστο στη βελγική Αντβέρπ.

Οπως αναφέρεται στην ανακοίνωση της απόφασης, για τον καθορισμό του ύψους της ποινής ελήφθη υπόψη η μεγάλη δημοσιότητα που έλαβε το σκάνδαλο και η ζημιά που προκάλεσε στον Οφερμαρς, αλλά και το γεγονός ότι, όπως αποδείχθηκε, η ανάρμοστη συμπεριφορά του συνεχιζόταν για μεγάλο διάστημα και εντοπίστηκαν αρκετές περιπτώσεις.

Εγκλήματα της ΑΕΚ στην Τούμπα, έχασε 3-2 | AEK Τalk 28/4/24 -Στ. Καζαντζόγλου (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X